Готельно-ресторанна справа
- Методичні вказівки щодо виконання курсових робіт
Організація ресторанного господарства
Організація готельного господарства- Методичні вказівки щодо виконання кваліфікаційних робіт
- Програма атестаційного екзамену
- Програми практик
Програма навчальної практики ГРС
Програма навчальної практики ( практикумів: Вступ до спеціальності, Інформаційно-комунікаційні технології)
Програма виробничої практики ГРС- Силабуси базових (обов'язкових) навчальних дисциплін
ОБОВ'ЯЗКОВІ та ВИБІРКОВІ КОМПОНЕНТИ
- Програми практик (2024 - 2025 н.р.)
1 курс - Навчальна практика / Методичні рекомендації
2 курс - Навчальна практика / Методичні рекомендації
4 курс - Виробнича практика / Методичні рекомендації
- Методичні вказівки щодо виконання кваліфікаційних робіт
- Програма атестаційного екзамену
Силабуси базових (обов'язкових) навчальних дисциплін (2024 - 2025 н.р.)
ОБОВ’ЯЗКОВІ та ВИБІРКОВІ КОМПОНЕНТИ