Готельно-ресторанна справа
- Методичні вказівки щодо виконання курсових робіт (2023 - 2024 н.р.)
Організація ресторанного господарства
Організація готельного господарства- Методичні вказівки щодо виконання кваліфікаційних робіт (2023 - 2024 н.р.)
- Програма атестаційного екзамену (2023 - 2024 н.р.)
- Програми практик (2023 - 2024 н.р.)
Програма навчальної практики ГРС
Програма навчальної практики ( практикумів: Вступ до спеціальності, Інформаційно-комунікаційні технології)
Програма виробничої практики ГРС- Силабуси базових (обов'язкових) навчальних дисциплін (2023 - 2024 н.р.)
ОБОВ'ЯЗКОВІ та ВИБІРКОВІ КОМПОНЕНТИ
- Програми практик (2024 - 2025 н.р.)
1 курс - Навчальна практика / Методичні рекомендації
2 курс - Навчальна практика / Методичні рекомендації
4 курс - Виробнича практика / Методичні рекомендації
- Методичні вказівки щодо виконання кваліфікаційних робіт (2024 - 2025 н.р.)
- Програма атестаційного екзамену (2024 - 2025 н.р.)
Силабуси базових (обов'язкових) навчальних дисциплін (2024 - 2025 н.р.)
ОБОВ’ЯЗКОВІ та ВИБІРКОВІ КОМПОНЕНТИ
- Методичні вказівки щодо виконання курсових робіт (2025 - 2026 н.р.)
- Методичні вказівки щодо виконання кваліфікаційних робіт (2025 - 2026 н.р.)
- Програма атестаційного екзамену (2025 - 2026 н.р.)
- Програми практик (2025 - 2026 н.р.)
- Силабуси навчальних дисциплін (2025 - 2026 н.р.)
ОБОВ'ЯЗКОВІ та ВИБІРКОВІ КОМПОНЕНТИ
1 курс (1 семестр) 1 курс (2 семестр) Актуальні проблеми історії
Іноземна мова
Критичне мислення
Українська мова (за проф.спрям.)
Основи індустрії гостинності
Рекреаційно-туристичні комплекси світу
Товарознавство продуктів харчуванняБезпека життєдіяльності
Іноземна мова
Інформаційно-комунікаційні технології
Основи наукового пізнання
Навчальна практика
Основи барної справи
Основи підприємницької діяльності
Рекреаційно-туристичні комплекси світу2 курс (3 семестр) 2 курс (4 семестр) Іноземна мова (за проф.спрям)
Риторика
Цінності громадянського суспільства
Безпека послуг в туристичній індустрії
Економіка туристичної діяльності та готельно-ресторанного бізнесу
Підприємницька діяльність
Технології продукції ресторанного господарстваБазова загальновійськова підготовка (теоретична підготовка)
Домедична допомога та тактична медицина (практична підготовка)
Домедична допомога та тактична медицина (теоретична підготовка)
Іноземна мова (за проф.спрям)
Особистісна ефективність
Обладнання та устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Правове регулювання в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі
Технології продукції ресторанного господарства
Управлінський облік в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі3 курс (5 семестр) 3 курс (6 семестр) нормативні освітні компоненти Інноваційні технології в ГРС
Менеджмент туристичної діяльності та готельно-ресторанного бізнесу
Організація готельного господарства
Організація еногастрономічного туризму
Організація ресторанного господарстваВиробнича практика
Безпека послуг в туристичній індустрії
Маркетинг туристичної діяльності та готельно-ресторанного бізнесу
Організація готельного господарства
Організація ресторанного господарства
Управління персоналом в готельно-ресторанному бізнесівибіркові освітні компоненти Бренд-менеджмент у закладі гостинності
Готельний сервіс
Медіаграмотність
Ораторське мистецтво в сфері гостинності
Стратегія розвитку у сфері гостинності
Фінансовий менеджмент у проєктній діяльності4 курс (7 семестр) 4 курс (8 семестр) нормативні освітні компоненти Виробнича практика
Атестаційний екзамен
Кваліфікаційна роботавибіркові освітні компоненти Міжнародні фінансові інституції
Монетизація контенту
Організація рекламної кампанії
Сучасний маркетинг в конкурентному середовищі
Управління капіталом
Фінансовий менеджмент у проєктній діяльностіБрендинг
Креативні подкасти, блоги: відео та аудіо
Мотивування персоналу
Поведінковий маркетинг
Сервіс та гостинність в готельно-ресторанному бізнесі та туризмі
Стратегічний сторітелінг