Готельно-ресторанна справа
- Методичні вказівки щодо виконання курсових робіт
Організація ресторанного господарства
Організація готельного господарства- Методичні вказівки щодо виконання кваліфікаційних робіт
- Програма атестаційного екзамену
- Програми практик
Програма навчальної практики ГРС
Програма навчальної практики ( практикумів: Вступ до спеціальності, Інформаційно-комунікаційні технології)
Програма виробничої практики ГРС- Силабуси базових (обов'язкових) навчальних дисциплін
ОБОВ'ЯЗКОВІ та ВИБІРКОВІ КОМПОНЕНТИ
- Програми практик (2024 - 2025 н.р.)
1 курс - Навчальна практика / Методичні рекомендації
2 курс - Навчальна практика / Методичні рекомендації
4 курс - Виробнича практика / Методичні рекомендації
Силабуси базових (обов'язкових) навчальних дисциплін (2024 - 2025 н.р.)
ОБОВ’ЯЗКОВІ та ВИБІРКОВІ КОМПОНЕНТИ
1 курс (1 семестр) 1 курс (2 семестр) Українська мова (за проф.спрям.)
Іноземна мова (за проф.спрям)
Критичне мислення
Актуальні проблеми історії
Мікробіологія
Товарознавство продуктів харчуванняІноземна мова (за проф.спрям)
Основи наукового пізнання
Інформаційно-комунікаційні технології
Безпека життєдіяльності
Основи індустрії гостинності
Основи барної справи
Рекреаційно-туристичні комплекси світу
Навчальна практика2 курс (3 семестр) 2 курс (4 семестр) Іноземна мова (за проф.спрям)
Цінності громадянського суспільства
Риторика
Підприємницька діяльність
Економіка туристичної діяльності та готельно-ресторанного бізнесу
Технології продукції ресторанного господарства
Рекреаційно-туристичні комплекси світуІноземна мова (за проф.спрям)
Особистісна ефективність
Технології продукції ресторанного господарства
Обладнання та устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Бухгалтерський облік в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі
Правове регулювання в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі
Навчальна практика.3 курс (5 семестр) 3 курс (6 семестр) Технології продукції ресторанного господарства
Бухгалтерський облік в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі
Організація ресторанного господарства
Організація ресторанного господарства (Курсова робота)
Організація готельного господарстваОрганізація ресторанного господарства
Організація готельного господарства
Організація готельного господарства (Курсова робота)
Організація еногастрономічного туризму
Організація анімаційних послуг
Безпека послуг в готельно-ресторанному бізнесі
Трудове право України
"Тренінг-курс ""Візуалізація контенту: фото, відео""
Тренінг-курс 1"
"Тренінг-курс ""Протидія незаконній міграції та торгівлі людьми""
Тренінг-курс 1"
"Тренінг-курс ""Готельний сервіс""
Тренінг-курс 2"
"Тренінг-курс ""Протидія домашньому насильству""
Тренінг-курс 2"4 курс (7 семестр) 4 курс (8 семестр) "Організація туристичної діяльності в ОТГ
Навчальна дисципліна вільного вибору 3"
"Психологія фрілансу / Стреси та конфлікти у сфері послуг
Навчальна дисципліна вільного вибору 4"
"Психологія в туристичній діяльності
Навчальна дисципліна вільного вибору 5"
"Міжнародні економічні відносини
Навчальна дисципліна вільного вибору 6"
"Поведінковий маркетинг
Навчальна дисципліна вільного вибору 7""Креативні подкасти, блоги: відео та аудіо
Навчальна дисципліна вільного вибору 9"
"Брендинг
Навчальна дисципліна вільного вибору 10"
"Сервіс та гостинність в готельно-ресторанному бізнесі та туризмі
Навчальна дисципліна вільного вибору 11"
"Управління персоналом туристичного підприємства
Навчальна дисципліна вільного вибору 12"
Виробнича практика
Атестаційний комплексний екзамен
Кваліфікаційна робота