Готельно-ресторанна справа
Методичні вказівки щодо виконання курсових робіт

Організація ресторанного господарства
Організація готельного господарства

Методичні вказівки щодо виконання кваліфікаційних робіт

Методичні вказівки щодо виконання кваліфікаційних робіт

Програма атестаційного екзамену

Програма атестаційного екзамену

Програми практик

Програма навчальної практики ГРС
Програма навчальної практики ( практикумів: Вступ до спеціальності, Інформаційно-комунікаційні технології)
Програма виробничої практики ГРС 

Силабуси базових (обов'язкових) навчальних дисциплін

ОБОВ'ЯЗКОВІ та ВИБІРКОВІ КОМПОНЕНТИ
 

1 курс (1 семестр)1 курс (2 семестр)

 Українська мова (за проф.спрям.)

Іноземна мова (за проф.спрям)

Критичне мислення

Актуальні проблеми історії

Мікробіологія

Товарознавство продуктів харчування

 Іноземна мова (за проф.спрям)

Основи наукового пізнання

Інформаційно-комунікаційні технології

Безпека життєдіяльності

 Харчова хімія

Основи індустрії гостинності

Основи барної справи

2 курс (3 семестр)2 курс (4 семестр)

 Цінності громадянського суспільства

Риторика

Іноземна мова (за проф.спрям) 1

Іноземна мова (за проф.спрям) 2

Маркетинг готельно-ресторанної справи

Підприємницька діяльність

Економіка туристичної діяльності та готельно-ресторанного бізнесу

 Особистісна ефективність

Іноземна мова (за проф.спрям) 1

Іноземна мова (за проф.спрям) 2

Технології продукції ресторанного господарства

 Менеджмент готельно-ресторанної справи

Рекреаційні комплекси світу

Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства  

3 курс (5 семестр)3 курс (6 семестр)

Технології продукції ресторанного господарства

Бухгалтерський облік в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі

 Організація ресторанного господарства

Організація ресторанного господарства (Курсова робота)

Організація готельного господарства

Гігієна і санітарія в галузі

  

Організація анімаційних послуг

Організація ресторанного господарства

Організація готельного господарства

Організація готельного господарства (Курсова робота)

Організація еногастрономічного туризму

Технології безпеки послуг в готельно-ресторанному бізнесі

Трудове право України

Тренінг-курс "Готельний сервіс"

Тренінг-курс "Барні технології в ресторанній справі"

Тренінг-курс "Редагування растрових зображень (Photoshop)"

4 курс (7 семестр)4 курс (8 семестр)

Організація туризму в ОТГ
Навчальна дисципліна вільного вибору 3

Психологія в туристичній діяльності
Навчальна дисципліна вільного вибору 4

Конфліктологія
Навчальна дисципліна вільного вибору 5

Стреси та конфлікти в туристичній діяльності
Навчальна дисципліна вільного вибору 6

Географія культури та традицій харчування народів світу
Навчальна дисципліна вільного вибору 7

Барна справа та основи роботи сомельє
Навчальна дисципліна вільного вибору 9

Міжнародна готельна справа
Навчальна дисципліна вільного вибору 10

Сервіс та гостинність в ресторанному бізнесі
Навчальна дисципліна вільного вибору 11

Практика іншомовної комунікації в туристичній індустрії
Навчальна дисципліна вільного вибору 12

 

Програми практик (2024 - 2025 н.р.)

1 курс - Навчальна практика / Методичні рекомендації

2 курс - Навчальна практика / Методичні рекомендації

4 курс - Виробнича практика / Методичні рекомендації

Силабуси базових (обов'язкових) навчальних дисциплін (2024 - 2025 н.р.)

ОБОВ’ЯЗКОВІ та ВИБІРКОВІ КОМПОНЕНТИ

1 курс (1 семестр)1 курс (2 семестр)
Українська мова (за проф.спрям.)
Іноземна мова (за проф.спрям)
Критичне мислення
Актуальні проблеми історії
Мікробіологія
Товарознавство продуктів харчування
Іноземна мова (за проф.спрям)
Основи наукового пізнання
Інформаційно-комунікаційні технології
Безпека життєдіяльності
Основи індустрії гостинності
Основи барної справи
Рекреаційно-туристичні комплекси світу
Навчальна практика
2 курс (3 семестр)2 курс (4 семестр)
Іноземна мова (за проф.спрям)
Цінності громадянського суспільства
Риторика
Підприємницька діяльність
Економіка туристичної діяльності та готельно-ресторанного бізнесу
Технології продукції ресторанного господарства
Рекреаційно-туристичні комплекси світу
Іноземна мова (за проф.спрям)
Особистісна ефективність
Технології продукції ресторанного господарства
Обладнання та устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Бухгалтерський облік в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі
Правове регулювання в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі
Навчальна практика.
3 курс (5 семестр)3 курс (6 семестр)
Технології продукції ресторанного господарства
Бухгалтерський облік в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі
Організація ресторанного господарства
Організація ресторанного господарства (Курсова робота)
Організація готельного господарства
Організація ресторанного господарства
Організація готельного господарства
Організація готельного господарства (Курсова робота)
Організація еногастрономічного туризму
Організація анімаційних послуг
Безпека послуг в готельно-ресторанному бізнесі
Трудове право України
"Тренінг-курс ""Візуалізація контенту: фото, відео""
Тренінг-курс 1"
"Тренінг-курс ""Протидія незаконній міграції та торгівлі людьми""
Тренінг-курс 1"
"Тренінг-курс ""Готельний сервіс""
Тренінг-курс 2"
"Тренінг-курс ""Протидія домашньому насильству""
Тренінг-курс 2"
4 курс (7 семестр)4 курс (8 семестр)
"Організація туристичної діяльності в ОТГ
Навчальна дисципліна вільного вибору 3"
"Психологія фрілансу / Стреси та конфлікти у сфері послуг
Навчальна дисципліна вільного вибору 4"
"Психологія в туристичній діяльності
Навчальна дисципліна вільного вибору 5"
"Міжнародні економічні відносини
Навчальна дисципліна вільного вибору 6"
"Поведінковий маркетинг
Навчальна дисципліна вільного вибору 7"
"Креативні подкасти, блоги: відео та аудіо
Навчальна дисципліна вільного вибору 9"
"Брендинг
Навчальна дисципліна вільного вибору 10"
"Сервіс та гостинність в готельно-ресторанному бізнесі та туризмі
Навчальна дисципліна вільного вибору 11"
"Управління персоналом туристичного підприємства
Навчальна дисципліна вільного вибору 12"
Виробнича практика
Атестаційний комплексний екзамен 
Кваліфікаційна робота

 

Дізнатися більше