Основна наша перевага – практично орієнтоване навчання у відповідності з сучасними міжнародними стандартами, співпраця з провідними підприємствами з метою отримання та впровадження практичного досвіду, можливість проходження професійної практики в кращих готелях та ресторанах регіону, що найкращим чином сприяє професійному становленню успішного менеджера з готельної та ресторанної справи .
Професійні навички випускників спеціалізації «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу»:
- здатність до управління господарською діяльністю підприємств готельного та ресторанного бізнесу;
- спроможність приймати стратегічні і тактичні управлінські рішення, відповідно до вимог підприємницького середовища;
- спроможність ініціювати та впроваджувати бізнес-ідеї розвитку підприємств готельного та ресторанного бізнесу;
- спроможність розробляти і впроваджувати інновації в діяльність підприємств, нові форми обслуговування споживачів;
- здатність до розробки та впровадження стандартів і нормативно-технологічної документації, що регламентує діяльність підприємств готельного та ресторанного бізнесу;
- спроможність до формування і просування готельного та ресторанного продукту відповідно до вимог споживачів;
- здатність удосконалювати бізнес-процеси підприємства;
- здатність формувати клієнтські бази та формувати програми лояльності споживачів;
- готовність визначати цілі і вирішувати задачі діяльності щодо розвитку нових проектів у готельному та ресторанному бізнесі.