Image

Кафедри
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Михайло Подолян
АСИСТЕНТ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ УНІВЕРСИТЕТУ КОРОЛЯ ДАНИЛА
Активність
Член ГО «Асоціація рестораторів України».
Член ГО «Асоціації рестораторів Івано-Франківська».
Волонтер ГО «Янголи поруч».
Член ГС «Бізнес асоціація Івано-Франківська».
Член ГО «Прогресильні».
Керуючий кав’ярень «Кавоварка» сім’ї ресторанів «Лейбова гора».
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
- "Академічна доброчесність" ТзОВ "ЄДЮКЕЙШНАЛ ЕРА" ЄДРПОУ: 42502643 Сертифікат 03.10.2021 Тривалість 4 години (0.15 кредиту ЄКТС);
- Сертифікат про підвищення кваліфікації "Transfer of educational technologies in the countries of the European union and Ukraine" на 45 годин ( 1,5 кредиту ЄКТС);
- "Професійна культура та менеджмент у вищій освіті" Університет Короля Данила Сертифікат №KDU 0061/24 19.01.2024 Тривалість навчання 2 кредита ЄКТГ (60 годин);
- "Прогресивний викладач: позиціонування та розвиток" Прогресильні Сертифікат № ПВПР - 38 від 18 квітня. Обсяг програми: 6 кредитів ЄКТС (180 годин);
- Курси підвищення кваліфікації "Формування іміджу вченого: управління дослідницькими профілями, підвищення наукометричних показників, успішність у грантових програмах та міжнародній академічній мобільності": 23 вересня - 1 листопада 2024 р. на 180 год (6 кредитів ЄКТС);
- Тренінг "Локальні продукти регіону.Як перетворити місцеві продукти на гастрономічний успіх": 21 листопада 2024 р. на 6 год. (0.2 кредити ЄКТС);
- «Розвиток ключових компетентностей викладача в умовах сучасних освітніх викликів»: 13 січня 2025 р. до 24 січня 2025 р. на 60 год. (2 кредити ЄКТС) № KDU 0103/25.
Освіта
- 2019-2023 рр. – навчання в аспірантурі Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника. Спеціальність 281 Публічне управління та адміністрування;
- 2018-2020 рр. – навчання на магістратурі Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника. Спеціальність 073 Менеджмент. Бізнес адміністрування.
- 2016-2018 рр. – навчання на магістратурі Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника. Спеціальність 033 Філософія.
- 2012-2016 рр. – навчання на бакалавра у Прикарпатському національному університеті ім. В. Стефаника. Спеціальність 033 Філософія.
- 2001-2012 рр. – навчання у Золотопотіцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Кар'єра
- 2023 р. по сьогодні – асистент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЗВО «Університет Короля Данила»;
- 2022 р. по сьогодні – ФОП: діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування;
- 2019 р. по сьогодні – керуючий кав’ярень «Кавоварка» сім’ї ресторанів «Лейбова гора».
- 2017-2018 рр. – шеф-бариста кав’ярні «Кавоварка» сім’ї ресторанів «Лейбова гора».
- 2016-2017 рр. – бариста кав’ярні «Кавоварка» сім’ї ресторанів «Лейбова гора».
Наука
Останні комплексні наукові та навчально-методичні праці
- Подолян М. І., Бурик З. М. Технології управління готельно-ресторанної сфери на місцевому рівні / Наукові перспективи, 2021, 9 (15), c. 185-197.
- Бурик З. М., Подолян М. І. Тенденції інноваційного управління ресторанним господарством // Електронне наукове видання "Публічне адміністрування та національна безпека". 2021. №2.
- Боришкевич І. І., Дєгтяр О. А., Подолян М. І. Ефективний бренд у сфері ресторанного бізнесу як складова брендингу міста: державно-управлінський аспект. Електронне наукове видання «Публічне адміністрування та національна безпека». 2021. №5.
- Подолян М. І. Державне регулювання ресторанного бізнесу в Україні: регіональна специфіка. Електронне наукове видання «Актуальні питання у сучасній науці». 2023. №6 (12). http://perspectives.pp.ua/index.php/sn/issue/view/152
- Подолян М. І. "Методи та інструменти державного регулювання ресторанного бізнесу в Україні." : Журнал наукові інновації та передові технології, No 2(30), 2024, Серія «Управління та адміністрування», Серія «Право», Серія «Економіка», Серія «Психологія», Серія «Педагогіка», с. 488-497.
- Подолян М. І., Юр’як Р. І., Гаркавий І. І. Футурологія сервісу в ресторанному бізнесі // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука". Серія: "Економічні науки". – 2024. – №4.
- Попадинець І.Р., Подолян М.І. НЕВИДИМА ІНКЛЮЗІЯ: НОВІ ТРЕНДИ У СПОЖИВАННІ. Multidisciplinární mezinárodní vědecký magazín “Věda a perspektivy” je registrován v České republice. Státní registrační číslo u Ministerstva kultury ČR: E 24142. № 11(42) 2024. str. 484 с. 132-145
- Deputat, M., Podolian, M., Zhupnyk, V., Terletska, K., & Gorishevskyy, P. (2024). Evolution of information systems and technologies in the hospitality and tourism sector: a historical perspective. Multidisciplinary Science Journal, 6, 2024ss0729.
Проєкти