Image
Подолян фото
Кафедри
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Михайло Подолян
ВИКЛАДАЧ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ

Загальна інформація

Подолян Михайло Іванович – асистент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЗВО «Університет Короля Данила»

Освіта
  • з 2019 по сьогодні здобувач ступеня доктора філософії в галузі державного управління та адміністрування ПНУ ім. В. Стефаника.
  • 2020 р. – Магістр програми «Менеджмент. Бізнес адміністрування». ПНУ ім. В. Стефаника
  • 2018 р. – Магістр за спеціальністю "Філософія" ПНУ ім. В. Стефаника
  • 2016 р. – Бакалавр спеціальністю "Філософія" ПНУ ім. В. Стефаника
Професійний досвід
  • 2019 р. – керуючий кав’ярні «Кавоварка»
  • 2017 р. – старший бариста
  • 2016 р. – бариста
Публікації
  1. Подолян М. І., Бурик З. М. Технології управління готельно-ресторанної сфери на місцевому рівні / Наукові перспективи, 2021, 9 (15), c. 185-197.
  2. Бурик З. М., Подолян М. І. Тенденції інноваційного управління ресторанним господарством // Електронне наукове видання "Публічне адміністрування та національна безпека". 2021. №2.
  3. Боришкевич І. І., Дєгтяр О. А., Подолян М. І. Ефективний бренд у сфері ресторанного бізнесу як складова брендингу міста: державно-управлінський аспект. Електронне наукове видання «Публічне адміністрування та національна безпека». 2021. №5.
  4. Подолян М. І. Державне регулювання ресторанного бізнесу в Україні: регіональна специфіка. Електронне наукове видання «Актуальні питання у сучасній науці». 2023. №6 (12).
  5. Подолян М.І. Реалізація державної політики у системі підтримки ресторанного господарства: сучасні виклики реалізація державної політики у системі підтримки ресторанного господарства: сучасні виклики. 2023. №8.

Участь у науково-дослідній тематиці

НДР “Розробка і обґрунтування соціально-економічного та організаційно-управлінського механізму збалансованого розвитку підприємницьких структур у регіоні Карпат”, номер державної реєстрації 0113U004332 (2017 – 2022 рр.);

НДР “Розроблення механізму стратегічного публічного управління економічною та енергетичною безпекою України”, № 0121U107684 (2020-2022 рр.);

НДР “Державне регулювання соціально-економічних процесів” номер державної реєстрації 0118U100181. розроблено комплексний механізм державного регулювання у сфері ресторанного бізнесу та детально обґрунтовано трактування сутності основних категорій, які пов`язані із механізмами державного регулювання, обґрунтовано та охарактеризовано складові механізму державного регулювання у сфері ресторанного господарства.

Тези:

  1. Державне регулювання ресторанного бізнесу в Україні. Матеріали звітної наукової вебконференції викладачів, докторантів, аспірантів університету за 2020 рік ДВНЗ “Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника”, 2021 р., м. Івано-Франківськ. Електронне видання. Івано-Франківськ : Прикарпат. нац. ун-т ім. В. Стефаника, 2021. 315 с.
  2. Класифікація закладів ресторанного бізнесу: управлінські аспекти. Наука сьогодення: від досліджень до стратегічних рішень: матеріали ІІ Міжнародної студентської наукової конференції, м. Умань, 24 вересня, 2,21 рік/Молодіжна наукова ліга. - Вінниця: Європейська наукова платформа, 221. - 160с.
  3. Методи державного регулювання ресторанного бізнесу в Україні. Матеріали звітної наукової вебконференції викладачів, докторантів, аспірантів університету за 2022 рік Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, 3–7 квітня 2023 р., м. Івано-Франківськ. Електронне видання. Івано-Франківськ : Прикарпат. нац. ун-т ім. В. Стефаника, 2023. 339 с
Наукові інтереси
  • Державне управління в ресторанному бізнесі
  • Управління конфліктами в ресторанному бізнесі
Дізнатися більше