Затверджені пропозиції УКД для Штабу з відновлення економіки Івано-Франківської ОТГ
03 червня 2020 01:06
Затверджені пропозиції УКД для Штабу з відновлення економіки Івано-Франківської ОТГ

Під час чергового засідання Штабу з відновлення економіки Івано-Франківської ОТГ були затверджені пропозиції Університету Короля Данила щодо подолання наслідків економічної кризи, підтримки малозабезпечених верств населення, місцевого бізнесу та розвитку інфраструктурних проєктів.

Наприкінці квітня УКД став частиною Штабу з відновлення економіки Івано-Франківської ОТГ. Зважаючи на власний досвід переорієнтації на онлайн-навчання і відтворення всіх процесів навчальної та адміністративної роботи з реальної аудиторії в онлайн-кабінети з допомогою Системи Дистанційного Навчання УКД проректор зі взаємодії з ринком праці УКД Романюк Наталія з командою сформували механізм розв'язання проблемних питань у сфері економіки та створення сприятливих умов для її розвитку.

Пропозиції команди Університету Короля Данила були затверджені на засіданні Штабу 3 червня 2020 року. Учасники засідання обговорили реальні заходи, які можна реалізувати на території Івано-Франківської ОТГ.

Перший запропонований УКД захід відбудеться вже 17 червня.

Антикризовий Digital Marketing організований Університетом Короля Данила спільно з креативною агенцією «Lampa» допоможе підприємцям швидко переорієнтовуватись в онлайн, реагувати на зміни, навчить дистанційно управляти бізнесом.

Безстроково Університет Короля Данила пропонує місцевим підприємцям надання юридичних консультацій на базі Юридичної клініки УКД, участь у підготовці проєктів для Івано-Франківської ОТГ проектно-виробничим архітектурно-планувальним бюро «Tower» УКД, готовність бути платформою для офлайн зустрічей з представниками малого та середнього бізнесу, які орієнтовані на ліквідацію наслідків кризи та мають на меті відновлення економіки міста, після завершення карантинних обмежувальних заходів.

До кінця 2020 року Університет Короля Данила планує створення нової структури — Центру аналітичних досліджень бізнесу. Робота центру сприятиме розвитку гнучкості місцевого бізнесу та його орієнтуванню на розвиток.

Університет Короля Данила готовий поділитись власним досвідом і стати платформою для дискусії бізнесу, влади та освіти на місцевому рівні.

 

Детальніше про усі пропозиції УКД читайте тут (https://ukd.edu.ua/news/rinok-praci/ukd-stav-chastinoyu-shtabu-z-vidnov…)

Категорія
Дізнатися більше