УКД став частиною Штабу з відновлення економіки Івано-Франківської ОТГ
30 квітня 2020 06:04
УКД став частиною Штабу з відновлення економіки Івано-Франківської ОТГ

Університет Короля Данила став частиною Штабу з відновлення економіки Івано-Франківської ОТГ, який створено для подолання наслідків економічної кризи, спричиненої поширенням коронавірусної інфекції COVID-19, та з метою підтримки місцевого бізнесу, розвитку інфраструктурних проєктів і підтримки малозабезпечених верств населення.

Зокрема проректор зі взаємодії з ринком праці УКД Романюк Наталія взяла участь в формуванні механізму розв'язання проблемних питань у сфері економіки та створення сприятливих умов для її розвитку з власними пропозиціями.

Для реалізації зазначених цілей Університет Короля Данила, зважаючи на власний досвід переорієнтації на онлайн-навчання і відтворення всіх процесів навчальної та адміністративної роботи з реальної аудиторії в онлайн-кабінети з допомогою Системи Дистанційного Навчання УКД (яка була розгорнута Університетом протягом шести днів і на 95 % успішно реалізована в плані доступності та якості) пропонує:

• Поділитись досвідом ведення освітньої, адміністративної, управлінської діяльності в онлайн режимі у формі безкоштовного навчання для представників МСП (онлайн чи в приміщеннях університету, за умов зняття карантинних обмежень).

• Готові бути платформою для офлайн зустрічей з представниками малого та середнього бізнесу, які орієнтовані на ліквідацію наслідків кризи та мають на меті відновлення економіки міста, після завершення карантинних обмежувальних заходів.

• Готові до розгортання дуальної освіти за доступними університету (згідно зі спеціальностями) напрямами, відкриті до співпраці з представниками бізнесу міста у сфері дуальної освіти. Адже саме форма дуального навчання дозволяє навчатись працюючи, відповідно, забезпечуючи робочі місця – збереження яких є стратегічним напрямом у відновленні економічного розвитку міста шляхом сплати та наповнення бюджету міста ПДФО.

• Готові до розробки безкоштовного навчання для представників МСП міста за наступними напрямами: «Управління бізнесом онлайн», «Криза та управління змінами – як бізнесу швидко диверсифікувати та переорієнтувати власну діяльність», «Брендинг і реклама: втримати позиції на ринку в умовах кризи», «Бізнес в онлайні – як продавати через Фейсбук та Інстаграм», «Психологічні аспекти ведення бізнесу: відновлення після кризи».

• Готові надавати безкоштовні юридичні консультації представникам МСП міста на базі «Юридичної клініки УКД».

• Пропонуємо долучитись представникам малого та середнього бізнесу до онлайн заходу, що відбудеться 7 травня 2020 р. (участь безкоштовна) під назвою «Ламповий Digital-маркетинг в УКД» від Креативної агенції "lampa", тематика якого: маркетинг, креатив, стратегія, копірайтинг, брендинг, контент і таргетинг в діджитал. Захід допоможе МСП міста якісно перевести власну діяльність в онлайн, працювати з рекламою та маркетинговою стратегією, розробляти власний бренд.

Університет Короля Данила також готовий стати базою досліджень і долучитись до підготовки та представлення якісної аналітичної інформації щодо бізнес-середовища Івано-Франківської ОТГ для поліпшення інформування стосовно діяльності МСП, їхніх напрямів розвитку, можливих нових перспективних галузей в умовах кризових явищ. Науково-педагогічні працівники Університету готові долучитись до здійснення такого аналізу та надати в цьому напрямі підтримку.

 

Категорія
Дізнатися більше