Найактивніші студенти УКД пройшли весняний курс «Міжнародний туризм» у співпраці з Вашингтонським державним університетом (США)
14 квітня 2022 01:04
Найактивніші студенти Університету Короля Данила

Найактивніші студенти Університету Короля Данила пройшли весняний курс «Міжнародний туризм» з використанням глобальної мережевої моделі навчання у співпраці з Вашингтонським державним університетом (США) й Університетом Альфреда Нобеля (Україна).

В період з 8 лютого до 14 квітня студенти взяли участь в 16 заняттях. Найактивніша молодь УКД ознайомилась із культурними особливостями та туристичними дестинаціями різних країн (США, Індія, Південна Африка, Греція, Болгарія, Перу, ОАЕ , Туреччина, Китай).

Студенти також відзначили, що участь в програмі дозволила познайомитись з новими людьми, вдосконалити навички командної роботи та вдосконалити англійську мову. «Це був надзвичайний досвід, така собі невелика експрес-подорож різними країнами. Безмежно дякую усім, хто причетний до організації і тим, хто повірив в нас та довірив важливу місію - познайомити американців з нашою країною. Позитивні відгуки студентів зі США і їхнє бажання відвідати Україну показує, що ми все зробили правильно», - ділиться враженнями від участі в програмі студентка спеціальності «Туризм» УКД Вікторія Кирчук.

Я дуже вдячна студентам УКД за їх відповідальність та мужність, адже завершувати участь в програмі «Міжнародний туризм» довелось вже під час війни. Вони гідно представили Україну у Вашингтонському державному університеті. Пишаюся, адже попри складну ситуацію в Україні ми, учасники освітнього процесу, мусимо інтегруватися в міжнародні цивілізовані освітні системи та розвиватися», - розповідає проректорка з міжнародних зв‘язків Університету Короля Данила Надія Гребенюк. Користайтеся можливостями, які дає Університет Короля Данила!

Дізнатися більше