«Володар Корони» 2021
21 травня 2021 03:05
«Володар Корони»

Університеті Короля Данила відбулось свято лицарства, спорту та мистецтва «Володар Корони». Свято організовували Університет Короля Данила, ГО 100% та ГО «PLATINUM BRAND».

Захід присвячений до 24-річчя УКД. Родзинкою святкування став спортивний турнір, в рамках якого професіонали в різних бойових мистецтвах змагались на велич відновленої реліквії. В результаті серії видовищних поєдинків чемпіоном турніру став Свідрак Михайло.

Переможець отримав отримав багато цінних подарунків від організаторів події та партнерів, серед яких політ на повітряній кулі.

«Володар Корони»Також на святі функціонували різноманітні локації: кування з металу, стрільба з луку, фехтування мечами, інсценізації середньовічних боїв, виготовлення глечиків. Гості насолоджувались середньовічною атмосферою та професіоналізмом майстрів.

За атмосферу на святі відповідали популярний виконавець та викладач УКД Олег Чигер, гурт 7TEEN`S, соліст гурту «Цвіт Кульбаби» Василь Марущак.

Гостей свята також чекав неймовірно драйвовий концерт переможці проєкту «Голос» Сергія Лазановського.

А закінчував свято розіграш цінних подарунків від партнерів заходу, основним в яких є політ на гелікоптері! Дякуємо усім учасникам, гостям свята та нашим партнерам.

Категорія
Дізнатися більше