Відкрита зустріч з успішними людьми: YAKTAK (Ярослав Карпук)
26 січня 2024 03:01
Відкрита зустріч з успішними людьми: YAKTAK (Ярослав Карпук)

26 січня в рамках проєкту «Відкрита зустріч з успішними людьми» в Університет Короля Данила завітав кумир молоді, учасник Національного відбору «Євробачення», автор та виконавець пісень - YAKTAK (Ярослав Карпук).

YAKTAK - лавреат премії «Muzwar Awards» у номінації «Найкращі нові імена попмузики», наразі також номінований на премію MEGOGO MUSIC AWARDS як «Нова хвиля попмузики», «Кліп року» та «Колаба року». Трохи більше, ніж за пів року, співак провів два всеукраїнські тури з понад сотнею концертів.

Артист поділився з учасниками зустрічі власною історією успіху, говорив про потребу якісної освіти та необхідність іти до мети. У ході розмови щиро зізнався, що кожна пісня для нього особлива, адже пише їх, вкладаючи частинку душі. Також YAKTAK виконав для присутніх кілька своїх найпопулярніших пісень та пісню, яка увійшла до лонглиста цьогорічного «Євробачення». Виконавець подякував студентам за фітбек в соцмережах та попросив підтримати невдовзі, 3 лютого, на фіналі Нацвідбору.

Нагадаємо, що «Відкрита зустріч з успішними людьми» – соціальний проєкт Університету Короля Данила для студентів Івано-Франківська та всіх зацікавлених, який спрямований на реалізацію місії УКД – творити екосистему для розвитку успішної та підприємливої особистості.

Відкрита зустріч дає можливість познайомитись, поспілкуватись, дізнатись секрети успіху, поділитись ідеями з відомими людьми України та світу. Участь в проєкті - можливість навчитись визначати пріоритети, планувати, організовувати, наполегливо працювати, дізнаватись більше, ставити цілі та досягати успіху в навчанні, кар'єрі, бізнесі, спорті, мистецтві!

Категорія
Дізнатися більше