В Університеті Короля Данила відбулась пресконференція присвячена спортивним змаганням «Володар Корони»
13 квітня 2021 03:04
Університеті Короля Данила відбулась пресконференція присвячена спортивним змаганням «Володар Корони».

13 квітня в Університеті Короля Данила відбулась пресконференція присвячена спортивним змаганням «Володар Корони». Про подію до 24-річчя УКД розповідали Мирослав Луцький - ректор УКД, Блащук Микола - голова ГО 100%, Шмигельський Роман - богатир, Курпіль Олег - учасник бойових дій, Михайло Баб’як - директор вищого професійного училища №21. 
«Цьогоріч Університет Короля Данила святкує своє 24-х річчя. Спортивні змагання «Володар Корони» присвячені саме цій події. Як освітній заклад, ми хочемо прищеплювати молоді любов до здорового способу життя, спорту та вдосконалення себе. Корона короля Данила - своєрідне втілення сили й успіху. І досягти цього можна лише роботою над собою», - розповідає про майбутню подію ректор УКД Мирослав Луцький.
Змагання покликані познайомити глядачів з 10-тьма видами бойових мистецтв. Головний переможець визначатиметься голосуванням як професійного журі, так і глядачів заходу. Він отримає статус володаря Корони і отримає змогу політати на повітряній кулі над галицькою землею. Ідею створення корони Короля Данила Микола Блащук виношував близько пів року. Розробкою ескізу та усіма етапами виготовлення корони займались майстри училища №21.
«Робота завжди починається з ідеї. Далі ми обирали найбільш точний ескіз. Тоді шукали матеріали, що в період локдауну зробити було доволі складно. Матеріал повинен був бути пластичним, і міцним водночас. Майстри поєднували сучасні техніки, зокрема, лазерну різку з ручною роботою», - розповідає директор вищого професійного училища №21 Михайло Баб’як.
Корону виготовили за два тижні. І тепер, вона чекає на найсильнішого і найхаризматичнішого учасника змагань «Володар Корони».
Захід відбудеться 21 травня о 14.00. Прийди та візьми!

Категорія
Дізнатися більше