В УКД визначили переможців проєкту «Школа має талант»
07 червня 2024 02:06
В УКД визначили переможців проєкту «Школа має талант»

Сьогодні відбувся фінал проєкту «Школа має талант», який в Університеті Короля Данила організовують уже всьоме. Цього року свої таланти на конкурсі презентували понад 100 учасників з Івано-Франківська та області.

Учні змагалися в п'яти номінаціях: «Театральне мистецтво», «Артлистівка», «Вільний жанр», «Музичне мистецтво» та «Хореографія». Школярі демонстрували свої здібності у танцях, власних артроботах, грі на музичних інструментах, декламуванні віршів, співі та театральних постановках. Зокрема, учні Івано-Франківського наукового фізико-технічного ліцею вразили глядачів виставою «Хроніки загубленої душі», яка відображає історію початку повномасштабної війни.

«Ми хотіли показати, як важко людям, які покинули власний дім, пережити все, що трапилося. Нам сподобалося виступати і приємно, що впродовж усієї вистави ми відчували увагу глядачів», — відзначила учасниця вистави Ольга Дирда.

Гран-прі в номінації «Вокал» здобула Каріна Батюк. Окрім подарунків, вона отримала грант на безоплатне навчання в Університеті Короля Данила. Інші учасники, які посіли призові місця в усіх номінаціях, також отримали часткові гранти на оплату навчання в УКД.

«В теперішніх умовах діти чи не найбільше потребують підтримки. Тому «Школа має талант» створена для того, щоб дати змогу обдарованим дітям продемонструвати свій талант і отримати підтримку від людей, які уже досягли успіху», — відзначила Іванна Бабецька — проректорка із соціально-виховної роботи УКД.

 

Максим Курилів - студент спеціальності 061 Журналістика (Реклама та зв'язки з громадськістю)

 

Категорія
Дізнатися більше