Університет Короля Данила - співорганізатор виставки «Тихий фестиваль відповідальності»
11 березня 2024 03:03
Університет Короля Данила - співорганізатор виставки «Тихий фестиваль відповідальності»

Сьогодні в Університеті Короля Данила за участі співзасновниці Фонду родини Богдана Гаврилишина, його доньки Патриції Шморгун-Гаврилишин та голови фонду Маріанни Єлейко відкрили виставку «Тихий фестиваль відповідальності».
Фонд започаткував цю ініціативу ще 19 жовтня 2023 року, коли Україна втретє відзначала Всеукраїнський день відповідальності людини.

«”Тихий фестиваль відповідальності” - це місце для рефлексії та для того, щоб заглибитись і усвідомити своє життя, свою точку опори в системі координат світу», - відзначила, вітаючи присутніх, Маріанна Єлейко.

В основі експозиції – 15 ілюстрацій, що тематично стосуються Декларації відповідальності людини, створеної всесвітньо відомим економістом, візіонером, співзасновником Всесвітнього економічного форуму в Давосі Богданом Гаврилишиним.

«Богдан Гаврилишин був одним із тих, хто бачив велику потребу навчати молодих людей управління та ведення бізнес-справ. Він вважав, що Україна повинна бути найбільш екологічною державою, адже вона багата на ресурси», - згадує про батька Патриція Шморгун-Гаврилишин.

Мистецьке осмислення Декларації надали українські митці «Pictoric».

Мета «Тихого фестивалю відповідальності» — об’єднати українців навколо спільних цінностей, відповідальності та взаємодії.
Під час зустрічі Патриція Шморгун-Гаврилишин та Маріанна Єлейко розповіли студентам про можливості участі в молодіжних міжнародних проєктах та програмах, зокрема про змогу бути молодіжними делегатами від України в Генеральній Асамблеї ООН.

Категорія
Дізнатися більше