Університет Короля Данила вітає кожного з вас з Новим роком!
01 січня 2021 09:01
Університет Короля Данила вітає кожного з вас з Новим роком!

Університет Короля Данила вітає кожного з вас з Новим роком!

2020 показав нам, якими сильними та витривалими ми є. Навчив працювати в стресових умовах, організовувати роботу в будь-яких форматах та не втрачати якості через перешкоди.

Сьогодні ми знаємо, що сім’я - наша найбільша цінність. І ми бажаємо вам, у 2021 році приділяти час рідним, обійматись та говорити про важливе.

Завдяки 2020 ми зрозуміли, що знання - те, що допомагає не хвилюватись через кризи. Тож нехай у новому році вам вдається освоювати нові навички, розвиватись, рости в неочікуваних галузях та завжди мати план «Б».

2020 навчив дбати про себе. Переносьте це вміння у 2021, приділяйте час для турботи про своє здоров’я, свій комфорт, свій настрій.

Бажаємо, щоб новий рік дозволив реалізувати все задумане, не змушував переносити плани. Віримо, що УКД у 2021 продовжить розвиватись в онлайні, але дуже хочемо зберегти живе спілкування, обмін енергією, знання, які отримуєш в аудиторіях.

Хочемо, щоб кожен з вас у новому році відчув, що цей час - Ваш! Ваш рік, ваші проєкти, ваш персональний розвиток, ваша реалізація!

Хай буде щасливо у 2021 році!

Категорія
Дізнатися більше