Студентки Фахового коледжу УКД спеціальності «Сучасна хореографія» стали переможцями національного відбору на світову першість «Dance World Cup»
24 січня 2024 11:01
Студентки Фахового коледжу УКД спеціальності «Сучасна хореографія» стали переможцями національного відбору на світову першість «Dance World Cup»

Шестеро студентів спеціальності «Сучасна хореографія» Фахового коледжу Університету Короля Данила стали переможцями Чемпіонату України, національного відбору на світову першість «Dance World Cup», потрапили до збірної команди України та влітку представлятимуть нашу державу на Чемпіонаті світу у Празі.

Євгенія Розгоній, студентка 1 курсу, виборола 2 золоті медалі в сольних виступах. Євгенія Семеген, студентка 3 курсу, – срібло. А група у складі студентів 1 та 2 курсу Анни Подріз, Вікторії Бойко, Аліни Стельмах, Ольги Криси та Євгенії Розгоній здобула першість чемпіонату України та отримала високі оцінки суддівської колегії.
Підготовкою наших студентів займалися викладачі Фахового коледжу УКД, хореографи-постановники Христина Мартинюк, Наталія Чашечнікова та Василь Шеремета.

На Чемпіонаті світу у Празі буде представлено 63 країни світу, більше 6 000 учасників. Упродовж 10 днів наші студенти змагатимуться з кращими танцівниками з різних куточків планети.

«Ми гордимося тим, що наші студенти здобули такі високі результати та стали членами Національної збірної. Інтенсивні тренування без канікул та вихідних виправдали всі очікування. Попереду ще більш насичена підготовка, але ми готові до випробувань і зробимо все, щоб достойно представити Університет Короля Данила та Україну», – розповідає викладачка Фахового коледжу УКД Наталія Чашечнікова.

Категорія
Дізнатися більше