Студентки УКД стали переможницями міжнародного фестивалю Winter Art Fest
31 січня 2022 11:01
Студентки УКД стали переможницями міжнародного фестивалю Winter Art Fest

28-30 січня в с. Бояни (Чернівецька область ТГРК «Сонячна долина») тривав міжнародний фестиваль Winter Art Fest. Цей фестиваль проводять у різних країнах світу, зокрема Єгипті, Туреччині, Болгарії. З призовими місцями в номінації «Вокал. Соло» із фестивалю повернулися студентки 2-курсу спеціальності «Музичне мистецтво» Університету Короля Данила Анастасія Заборник – 1 місце та Юлія Петришин – 2 місце.

За словами викладачки УКД Ірини Сахарієвої, це не перший фестиваль, у якому дівчата беруть участь й здобувають перемогу. Вони серйозно готувалися до конкурсу, працювали в студії, займалися хореографією та акторською майстерністю. Хореографічною постановкою номеру займалася Катерина Горіна.

«Наші студенти взяли участь у фестивалі уже вдруге. Минулого року у нас також були перші місця. Цінним на цьому фестивалі є те, що журі оцінює комплексно техніку, композицію, музичність, артистизм, постановку номеру. До складу журі входять молоді та перспективні фахівці. Цього року вокал конкурсантів оцінювала Діана Польова (учасниця «Голосу Країни», «Співають всі» та інших конкурсів). Ця перемога є свідченням того, що дівчата цілеспрямовано ідуть до своєї мети – стати професійними артистками. А молоді та прогресивні викладачі кафедри естрадно-вокального мистецтва їм у цьому допомагають», – наголосила завідувачка кафедри Лідія Курбанова.

Категорія
Дізнатися більше