Портрет туриста очима власників садив в період пандемії
29 грудня 2020 04:12
Портрет туриста очима власників садив в період пандемії

Університет Короля Данила, Громадська організація Громадський центр "Еталон“ та Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської ОДА поєднали свої зусилля, підписали Меморандум про співпрацю, що ефективно вплинуло на виконання завдань проєкту.

Метою проєкту «Портрет туриста очима власників садив в період пандемії» є розвиток внутрішнього туризму та підвищення соціально-культурної активності населення України  та реалізується за підтримки Українського культурного фонду.

Портрет туриста очима власників садив в період пандемії
В рамках виконання завдань проєкту було проведено опитування серед власників садиб Верховинського, Косівського районів та Яремчанської зони та «сформовано» бачення власників садиб щодо туристів, яких вони бачать у своїх оселях в період пандемії.

Спільно з кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи УКД розроблено інтерактивний  навчальний курс та запрошено фахових спеціалістів, з таких питань: 

 «Диджиталізація для власників сільських садиб» 

 «Фінансова та податкова звітність для власників зелених садиб»

«Як підвищити якість туристичного сервісу/послуг гостинності?»                            

В рамках проєкту мали можливість отримати онлайн та офлайн консультації з юридичного захисту, питань фінансової та податкової грамотності та підняття якості послуг гостинності для власників сільських зелених садиб.

Категорія
Дізнатися більше