Поминальна літургія за Отця Івана Луцького
16 травня 2024 03:05
Поминальна літургія за Отця Івана Луцького

10 років тому раптово обірвалося життя ректора Університету Короля Данила, доктора юридичних наук, професора, академіка, доктора права, доктора філософії, доктора канонічного права, відмінника освіти України, адвоката, митрофорного протопресвітера – отця Івана Михайловича Луцького.

Сьогодні в церкві Святого Йосифа Обручника, служінню в якій отець Іван присвятив більшу частину свого життя, відбулася поминальна літургія.

«Серце в Івана Михайловича було настільки великим, чуйним, сповненим добра, любові й милосердя, що, здавалося, здатне вмістити в собі увесь світ, його болі і біди. Кожен, хто його особисто знав, завжди згадуватиме про свого вчителя з теплотою і вдячністю. Пам’ятатиме його вчинки, слова, людяність, щирість та ставлення до людей. Він був направду видатною особистістю. Важко усвідомити, що вже 10 років його немає поряд з нами. Таку втрату не заліковує навіть час. Таку втрату ніколи не сприйме наша свідомість. Неможливо змиритися з тим, що він так рано, так раптово відійшов у засвіти», - згадують про свого Наставника, Учителя та Батька рідні й учні.

Категорія
Дізнатися більше