«Майдан, історія майбутнього»
19 лютого 2021 02:02
«Майдан, історія майбутнього»

Одна з цінностей Університету Короля Данила - активна громадянська позиція. Ми беремо соціальну відповідальність за процеси, які відбуваються в місті, регіоні, країні, світі.

В рамках її реалізації, 18 лютого студенти та викладачі УКД відвідали виставку робіт відомого французького фотохудожника українського походження Юрія Білака. Фотокартини створено в межах проєкту «Майдан, історія майбутнього». В об’єктиві митця – люди Революції Гідності. 

Студенти УКД не лише пережили історії Революції Гідності на світлинах, а й долучились до виставки прочитанням тематичних поезій. Вірші про пам’ять Героїв Небесної сотні читали студенти Косьмій Діана, Козловська Людмила, Захарчишин Галина. 

«Майдан, історія майбутнього»

«Революція Гідності стала початком зміцнення й утвердження національної свідомості, патріотизму і любові до своєї країни та її героїв. Молодь повинна долучатись до подій, що пов’язані з вшануванням пам’яті героїв, так ми формуємо їх світогляд, цінності, уміння розрізняти правдиві історії», - пояснює викладачка Університету Короля Данила та його коледжів Куцик Л.В

Похід у музей Небесної сотні https://www.youtube.com/watch?v=xVN_Y5f3eyA&feature=youtu.be

Категорія
Дізнатися більше