Голос УКД
01 грудня 2023 09:12
Голос УКД

Свої вокальні дані та артистичні здібності 29 листопада демонстрували студенти Університету Короля Данила та Фахового коледжу УКД на «Голосі УКД» у «Зосиній волі».

За звання діамантового, золотого та срібного голосів змагалися команди Сергія Лазановського, Олега Чигера, Оптиміста та Рини.

Згідно з результатами оцінок журі звання «Діамантовий голос УКД» виборола студентка І курсу Фахового коледжу УКД Вероніка Климець, золотим голосом стала студентка ІІ курсу університету Галина Водославська, а срібним - студент ІІІ курсу університету Михайло Дакус. Переможці та учасники заходу одержали пам’ятні статуетки та цінні подарунки від організатора і партнерів: БК «blago», медіакомпанії «Галас», спортивного клубу «Animal Gym», мережі магазинів і сервісних центрів техніки Аррlе «Свайп», салону краси «Анна», ресторану «Галерея смаку», монобренду «SABEL» та продюсерського центру «Star Team».

«Для мене перемога в конкурсі дуже знакова, - ділиться Вероніка Климець. - Її, без сумніву, присвячую своєму татові, який бореться сьогодні за перемогу України».

Категорія
Дізнатися більше