21 листопада о 12:00 в Університеті Короля Данила відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «Наука про харчування та їжу: домінантні напрями здорового способу життя».
Захід організовується з метою дослідження тенденцій у галузі харчування, вивчення наукових основ здорового раціону, обміну практичними рекомендаціями щодо впровадження здорового способу життя, популяризації збалансованого харчування та консолідації виробників місцевих локальних продуктів, фермерів, крафтових виробників, огляду сучасних тенденцій у сфері харчування та унікальних локальних суперфудів як способу популяризації регіону.
Тематичні напрями конференції:
1. Екологічні продукти в меню готельно-ресторанних комплексів як елемент здорового способу життя.
2. Роль локальних суперфудів у розвитку туризму.
3. Персоналізоване харчування для туристів: нові можливості в готельно-ресторанному бізнесі.
4. Гастрономічні тури як інструмент популяризації здорового харчування.
5. Екологічні агротехнології у виробництві продуктів харчування: шлях до сталого здорового харчування.
Конференція спрямована на обговорення шляхів поліпшення якості харчування, впливу їжі на здоров'я людини, а також формування підходів до популяризації здорових харчових звичок у суспільстві.