Зустріч з учасником шоу "МастеШеф" Данком Матійчуком
04 березня 2024 03:03
Зустріч з учасником шоу "МастеШеф" Данком Матійчуком

Сьогодні в Університеті Короля Данила відбулась зустріч з учасником шоу «МастерШеф», співзасновником ферми мікрозелені «Molode Steblo» Данком Матійчуком.

У ході зустрічі Данко розповідав про свій професійний шлях, роботу в ресторанах «Тісто» та «Marevo» у Львові. До слова, саме під час роботи в цих закладах у нього й виникли думки про участь у «МастерШеф». У «Marevo» повар почав займатися сироварінням, це й стало поштовхом для участі в шоу, бо перша страва, якою захоплював суддів, була бурата.

Данко зазначає, що професійні телешоу – це спосіб набуття досвіду та створення нових можливостей для розвитку у сфері гостинності.
«Я фактично вчився на кухні ресторанної справи, бачив у цьому перспективу і так зрозумів, що треба не стояти на місці. Інший шлях - це деградація», - зазначив Данко про шанс участі в шоу.
Також Данко Матійчук розповів присутнім про власну ферму мікрозелені «Molode Steblo» та перешкоди, які траплялися на його шляху.

«Якщо підсумувати участь в шоу «МастерШеф», особливо, якщо йтиметься про початок усіх кастингів, зауважу, що саме тут зрозумів, наскільки важливою є впевненість у власних словах і діях», - зауважує Данко.

Дізнатися більше