Зустріч із психологинею Наталією Холоденко
05 березня 2024 04:03
Зустріч із психологинею Наталією Холоденко

Сьогодні в Університеті Короля Данила відбулась зустріч із Наталією Холоденко «Психологічний компас до фінансового успіху».

Наталя Холоденко відповідала на питання студентів, ділилася досвідом роботи в соціальних мережах, розповідала про продаж своїх знань на міжнародному ринку, давала поради щодо рекрутингу та підготовки до співбесід, позиціонування себе як фахівця у певній сфері, а також акцентувала на необхідності фінансової грамотності.

«Потрібно інвестувати гроші винятково для розвитку своїх професійних навиків, а також працювати над комунікацією, щоб розширити власний світогляд як людини та фахівця. Після закінчення університету треба розуміти, що перша робота - це не завжди про гроші, а, швидше, про досвід, який потім неодмінно подвоїться для вас у грошовому еквіваленті. У ХХІ столітті соціальні мережі - це реальний інструмент продажу. А продаж знань це менш ризикований, ніж продаж товару», - кілька інсайтів із розповіді Наталії Холоденко.

Завідувачка кафедри психології та суспільствознавчих дисциплін імені академіка УАН о. Івана Луцького Наталія Гуменюк зауважує: «Психологічний компас до фінансового успіху - це не лише набір стратегій та порад, але й важливий інструмент для підтримки та збереження емоційного та фінансового здоров'я в умовах війни. У такий непростий період, коли стрес та невизначеність стають нашими постійними супутниками, знання про те, як керувати власними емоціями та фінансовими ресурсами, набувають особливого значення. Проведення подібних заходів дозволяє нам отримати опору та підтримку у спільноті, ділитися досвідом та знаходити нові шляхи до особистісного фінансового успіху. Спільно ми можемо зберегти свою стійкість та простувати вперед навіть у найважчі часи».

Дізнатися більше