Відкрита зустріч з успішними людьми: Анна Добриднєва
21 листопада 2023 05:11
Відкрита зустріч з успішними людьми: Анна Добриднєва

У рамках реалізації соціального проєкту Університету Короля Данила «Відкрита зустріч з успішними людьми» сьогодні до закладу завітала співачка, авторка пісень та офіційних саундтреків до фільмів і серіалів, волонтерка Анна Добриднєва.

«Відкрита зустріч з успішними людьми» – соціальний проєкт Університету Короля Данила для студентів Івано-Франківська та всіх зацікавлених, який спрямований на реалізацію місії УКД – творити екосистему для розвитку успішної та підприємливої особистості.

Відкрита зустріч дає можливість познайомитись, поспілкуватись, дізнатись секрети успіху, поділитись ідеями з відомими людьми України та світу. Участь в проєкті - можливість навчитись визначати пріоритети, планувати, організовувати, наполегливо працювати, дізнаватись більше, ставити цілі та досягати успіху в навчанні, кар'єрі, бізнесі, спорті, мистецтві!

Анна Добриднєва - амбасадорка найбільшого екоруху «Let’s do it Ukraine», а також учасниця заходів, спрямованих на реалізацію національної програми впровадження цифрової діагностики раку. Під час зустрічі Анна Добриднєва ділилася з присутніми специфікою організації благодійних концертів, розповідала про збори для військових, поїздки в зону бойових дій, а також допомогу релокованому Харківському дитячому будинку, Богодухівському будинку-інтернату, Центру соціальної та психологічної реабілітації дітей в м. Київ, НДСЛ «Охматдит».

Дізнатися більше