В УКД відбулася зустріч із відомою українською співачкою Лесею Королик
01 лютого 2024 03:02
В УКД відбулася зустріч із відомою українською співачкою Лесею Королик

Сьогодні в Університеті Короля Данила відбулася зустріч із відомою українською співачкою, уродженкою Прикарпаття, італійською емігранткою, волонтеркою, промоутеркою міжнародних та всеукраїнських проєктів (конкурсів і фестивалів) (Україна-Італія) Лесею Королик.

«Ми навчили італійців полюбити українську культуру», - з таким меседжем відбулася зустріч пані Лесі зі студентами кафедри естрадно-вокального мистецтва.

Під час спілкування виконавиця поділилася особливостями свого творчого шляху в Італії, розповіла про те, як будувати кар’єру в іноземному середовищі та як впевнено іти до своєї цілі, не розгубити бажання творити й навчити іноземців цінувати наше – українське.

Окрім того, Леся Королик розповіла студентам про її участь в онлайн-конкурсах, фестивалях та різнопланових фахових заходах, які допомогли їй збудувати кар’єру.

«Я давно чула про Університет Короля Данила й сьогодні мала змогу дізнатися більше про особливості навчання й познайомитися ближче зі студентами та викладачами закладу. Мені надзвичайно приємно, що мене запросили розповісти про свій творчий досвід. Зустрічі з молоддю завжди мотивують та надихають до підкорення нових горизонтів та можливостей», - розповіла про зустріч Леся Королик.

Дізнатися більше