Елегантне життя: уроки стилю від Тетяни Терсенової-Заводовської
17 квітня 2024 03:04
Елегантне життя: уроки стилю від Тетяни Терсенової-Заводовської

17 квітня в Університеті Короля Данила відбулася зустріч із Тетяною Терсеновою-Заводовською «Життя в елегантному стилі, або наскільки важливий етикет для успішної людини».

Під час заходу зіркова гостя розповіла про основні правила поведінки в закладі, взаємодії з персоналом та елементи ввічливого спілкування за столом.

«Коли я навчалася в головного експерта з етикету усіх дворів Європи, нам казали: «Етикет — це життя в елегантному стилі». У нас же слово «елегантний» асоціюється тільки з одягом. Це неправильно. Елегантність — це і мова, і поведінка, і манера спілкування з довколишніми», — наголосила Тетяна Терсенова-Заводовська.
Одним із ключових тематичних елементів бесіди стала тема стилю й моди.

«Модна людина - це та, яка придбала річ з подіуму. Адже, поки річ надійде в наші магазини, мине багато часу, упродовж якого встигнуть провести ще один Fashion Week, де представлять нові тренди. А стильним може бути кожен із нас, важливо тільки власний стиль відшукати», — пояснила експертка.

Учасники заходу здобули не тільки цікаві знання, але й отримали натхнення до особистісного розвитку та удосконалення власного стилю й етикету.

Дізнатися більше