Блаженніший Митрополит Епіфаній
08 липня 2021 12:07
Блаженніший Митрополит Епіфаній

7 липня в Університет Короля Данила завітав Блаженніший Митрополит Київський і всієї України, Предстоятель Православної церкви України – Епіфаній.

Візит Митрополита відбувся в рамках соціального проєкту «Відкрита зустріч з успішними людьми», що проводиться Університетом Короля Данила для студентів Івано-Франківська та всіх зацікавлених людей. 

На відкритій зустрічі Митрополит Епіфаній вручив дипломи випускникам та кращим студентам УКД та поспілкувався з молоддю на актуальні теми сьогодення.

Також почесні гості Митрополит Епіфаній, Митрополит Івано-Франківський і Галицький  Іоасаф та єпископ Хмельницький і Кам’янець Подільський Павло нагородили ректора УКД Мирослава Луцького орденом Святого Архістратига Михаїла.

«Ми живемо в складний, але історичний час випробувань для нашої держави, однак, наш народ є духовно сильним і до кінця буде відстоювати свою Богом дану землю. Якщо ми будемо мудрими й будемо мати тверду і непохитну віру, Господь буде сприяти і допомагати нам», - говорить Епіфаній.

Під час відкритої зустрічі керівництво вручило Митрополиту Епіфанію звання почесного доктора УКД.

«Це дуже почесно і неочікувано. Я вдячний Університету Короля Данила і бажаю, щоб Господь надалі укріпляв вас і усіх нас, щоб ми раділи спільним здобуткам».

Митрополит Київський і всієї України поблагословив всіх присутніх і побажав їм миру, добра і Божої благодаті.

«Хай Господь надихає вас на звершення добрих справ і любов, бо якщо серед нас пануватиме любов, то ми побачимо, що світ стане кращим».

Дізнатися більше