Завершення проєкту «Як обрати професію правильно».
15 лютого 2021 03:02
Завершення проєкту «Як обрати професію правильно».

Днями відбулась завершальна лекція та практичний семінар для абітурієнтів, батьків та викладачів проєкту «Як обрати професію правильно».

Михайло Мельникович

Проєкт діє з листопада для учнів міста та області. Темою 13-того науково-практичного семінару стала «Інформаційна безпека. IT та право». Вибір теми продиктований бажанням абітурієнтів дізнатись більше про ці сфери та взаємозв’язки між ними.

Для грунтовного та багатостороннього розгляду теми на семінар були запрошені проректорка Університету Короля Данила з соціально-виховної роботи Іванна Бабецька, начальник Відділу протидії кіберзлочинам в Івано-Франківській області Тарас Мороз, фахівець з кібербезпеки Управління СБУ в Івано-Франківській області, розробник мобільних додатків компанія Tenant Cloud Юрій Яновський, студент другого курсу Коледжу Університету Короля Данила, спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» Дмитро Обухов.

 

Проєкт «Як обрати професію правильно?» складається з блоку лекцій для вчителів та батьків під назвою «Сучасні засоби дистанційного навчання». Вони вивчають теми: «Віртуальне середовище» та його освітній потенціал; Система Moodle як варіант закритого освітнього простору; Інтернет-ресурси, які дозволяють урізноманітнити методи навчання.

Метою проєкту є виявлення та підтримка обдарованої учнівської молоді, створення умов для її творчого зростання, розвиток і реалізація здібностей талановитих учнів, надання їм допомоги у виборі професії, нетворкінг для формування нових проєктів.

Завершення проєкту «Як обрати професію правильно».Інша частина проєкту - масштабний профорієнтаційний блок, що знайомить абітурієнтів зі спеціальностями, допомагає зрозуміти специфіку роботи та виявити внутрішні таланти.

Вдячні усім учасникам заходу за участь в проєкті «Як обрати професію правильно»! Чекаємо нових зустрічей вже на всеукраїнському етапі проєкту. 

 

Категорія
Дізнатися більше