Як навчатися в УКД безкоштовно
20 липня 2020 03:07
Як навчатися в УКД безкоштовно

Університет Короля Данила пропонує студентам повністю безкоштовне навчання. Це можливо завдяки бажанню Фонду отця Івана Луцького підтримувати обдаровану молодь та створювати всі необхідні умови для її творчого зростання і розвитку.

Абітурієнти, які склали ЗНО на високі бали (180-200), отримають грант на безкоштовне навчання від Фонду отця Івана Луцького. Для абітурієнтів, які отримали 160-180 балів, діятиме частковий грант на навчання (оплата 50% вартості).

Програма працює в Університеті Короля Данила тривалий час. Спершу вона реалізувалась завдяки бажанню Президента УКД Андрія Луцького фінансувати навчання перспективних та амбітних студентів.

«Я не дивлюся на малозабезпеченість, а лише на те, що у дитини є в голові. Мені потрібно мінімум від 160 балів в сертифікаті ЗНО», – говорить Андрій Іванович.

Сьогодні ж ця діяльність виокремилась в окремий фонд, що займається грантами для обдарованої молоді.

«Найкращий Університет – це якісне викладання, це якісні умови навчання, це дружня атмосфера. Все це ми маємо і наполегливо працюємо над покращенням. Але Найкращий Університет бореться за найкращого вступника. Фонд отця Івана Луцького для найкращих вступників пропонує гранти на навчання в Університеті Короля Данила. Скористайтеся цією можливістю і вже з наступного навчального року поповнити лави студентів Університету європейського рівня, який знаходиться в Україні. Університет Короля Данила чекає на Вас!» – закликає ректор Університету Короля Данила Віталій Хромець.

Програма розроблена таким чином, щоб студенти не втрачали мотивації впродовж навчання. Їм необхідно успішно складати кожну наступну сесію і брати активну участь в організації заходів та проєктів університету, щоб підтверджувати своє право на безкоштовне навчання.

Студент першого курсу Андрій Кваснюк уже третій рік поспіль безкоштовно навчається на спеціальності «Право».

Андрій інтенсивно готувався до ЗНО з трьох предметів: українська мова, історія України та географія. За свої старання юнак отримав винагороду: мову здав на 191, історію – на 183, географію – теж 183 бали.

«Пари в Університеті закінчуються в першій половині дня за новими вимогами Міністерства освіти і науки України. В студентів залишається час не лише на підготовку до наступних семінарів, а й на участь в різноманітних заходах та проєктах Університету. Окрім цього студенти встигають займатись улюбленим хобі. У мене це – футбол, адже у майбутньому я мрію поєднувати кар’єру адвоката з футбольним життям», – каже Андрій Кваснюк.

Студентка четвертого курсу Софія Онищук навчається на спеціальності архітектура та вже декілька сесій поспіль підтверджує своє право на безкоштовне навчання.

«Я щиро переконана, що Франківськ – місто можливостей. Тут можна реалізовуватись, і щонайважливіше, це місто потребує ініціатив молоді. А серед міських закладів освіти Університет Короля Данила – найкращий. Він класний, сучасний, тут організовується безліч цікавих проєктів. Вибір був очевидним. Мені подобається те, що студенти вивчають саме ті предмети, які неодмінно будуть потрібні справжньому архітектору. Також у нас немає жодних залікових книжечок! Ми складаємо екзамени на комп’ютерах і одразу отримуємо результат. Суб’єктивізм і корупція просто не мають місця», – розповідає Софія.

Вона є старанною студенткою, окрім того, професійною моделлю, візажистом, beauty-редактором журналу Stylink, а також однією з керівників агенції RedRuta.

Діана Залеська навчається на третьому курсі юридичної спеціальності в Університеті Короля Данила. Вона отримала високі бали на ЗНО, особливо потішив її результат з української мови – 197 балів, це дало їй змогу навчатися в університеті абсолютно безкоштовно.

Студентка відзначає, що в університеті регулярно відбуваються цікаві для неї заходи. Особливо дівчині запам’ятався INSTARally, під час якого студенти мали змогу познайомитись і перейняти досвід таких відомих блогерів, як Олександр Куровський, Тетяна Самбурська, Наталія Терлецька, Ірина Калаіда.

Сьогодні кожен абітурієнт може опинитись на місці цих амбітних студентів! Достатньо лише класно скласти ЗНО та зробити правильний вибір разом з УКД!

Категорія
Дізнатися більше