В Університеті Короля Данила відбувся масштабний захід для школярів TeensТуса 2.0.
17 квітня 2024 09:04
В Університеті Короля Данила відбувся масштабний захід для школярів TeensТуса 2.0.

16 квітня в Університеті Короля Данила відбувся масштабний захід для школярів TeensТуса 2.0.

У події взяли участь учні 8-11 класів шкіл Івано-Франківська: Ліцею №11, №13, №18, №19, №20, Католицького ліцею св.Василія Великого, Угорницького ліцею та Ліцею ім.В‘ячеслава Чорновола.

Під час заходу діти здобули актуальні знання про управлінсько-адміністративні професії, які допоможуть їм зробити правильний вибір щодо майбутнього фаху.

«Сьогодні було дуже цікаво, панувала приємна атмосфера. Я б обрала саме Університет Короля Данила як заклад, у якому хочу здобути вищу освіту, тому що тут якісні умови навчання та багато напрямків, у яких можна реалізувати себе», — розповіла Катерина Безрука - учениця Католицького ліцею св.Василія Великого.

Для майбутніх абітурієнтів виступили чотири спікери. Своїм досвідом і знаннями поділилися співвласник мережі Yolavash UA та shami.ua Володимир Васкул, головний економіст фінансового управління Івано-Франківської міської ради Марта Шкварилюк, фінансовий директор ІТ-компанії COAX Software Тетяна Семанюк та студентка І курсу УКД, майбутній Project Manager Юлія Сіромаха.

«Вирішив узяти участь у заході, оскільки вірю у важливість здобуття нових знань та спілкування зі спеціалістами у відповідній галузі. Моя тема особливо корисна майбутнім студентам, оскільки ми пропонуємо інсайти та поради, які допоможуть їм у виборі навчальної програми, розвитку кар'єри та зростанні у вибраній галузі», — відзначив спікер заходу Володимир Васкул.

Захід відвідали і зіркові гості: співзасновник медіакомпанії «Галас» Іван Дирів і випускниця УКД, блогерка Мар‘яна Гутак.

«Я пам’ятаю себе у вашому віці, памʼятаю власну невизначеність. Уже пізніше я обрала для себе Університет Короля Данила і той напрямок, яким я горіла від початку. Тому добре думайте, зважуйте та обирайте де, до чого маєте хист», — порадила майбутнім студентам Мар‘яна Гутак.

На завершення заходу для школярів виступили ансамбль танцю Фахового коледжу УКД із хореографічною композицією «Рапсодія» (хореографія Христини Мартинюк та Анастасії Алдушенко) та студент спеціальності 025 Музичне мистецтво Євген Войтович із піснею «Вступай до УКД». У програмі були й цікаві конкурси, ігри, майстер-класи, а найактивніші учасники отримали брендовані призи від нашого університету.

Категорія
Дізнатися більше