Старт конкурсів Фонду отця Івана Луцького
24 лютого 2021 08:02
Старт конкурсів Фонду отця Івана Луцького

23 лютого Університет Короля Данила провів Конкурс з англійської мови Фонду отця Івана Луцького для школярів 9-11 класів. Через посилення карантинних обмежень, конкурс вирішили проводити онлайн. Досвід проведення занять і оцінювання студентів у дистанційному форматі дозволив сформувати завдання таким чином, щоб провести його максимально ефективно. 

Учасники складали тести трьох різних категорій: аудіювання, граматика, лексика. Рівно об 11 відбувся запуск тестування, час виконання - 80 хвилин. За цей час потрібно було виконати 95 тестів. Частина учасників відгукувалися про тести як досить складні, та будь-який конкурс передбачає виклики та конкуренцію. Проте, 10% учасників показало дуже високі результати у 90-100 балів. 

В конкурсі взяли участь старшокласники з Чернівецької, Рівненської, Тернопільської, Львівської, Одеської, Полтавської, Донецької, Закарпатської областей. 

Перед початком конкурсу організатори спілкувалися з учасниками у групі підтримки у Viber, щоб надавати консультації стосовно реєстрації у тестовій системі, а під час проведення конкурсу учасники заходили в онлайн-кімнату, де ставили питання у режимі реального часу. 

«Найбільше мені запам’яталося оголошення результатів. По-перше, була можливість побачити обличчя і почути деяких учасників, з ким спілкувалися у режимі текстових повідомлень протягом минулого тижня. По-друге, саме цей етап був кульмінацією конкурсу, над яким команда УКД працювала не один тиждень. Дуже вдячна моїм колегам Богайчук О.С., Гасюк Н.В, Пуш. О.М., з якими ми разом працювали над тестом, та БабецькійІ. Я., з якою ми разом спілкувалися з учасниками в режимі нон-стоп протягом тижня та розв'язували всі проблеми» - розповідає заступниця завідувача кафедри перекладу та філології УКД Лідія Цимбаліста.

«На мою думку, не вистачає таких-от конкурсів поза шкільною системою, де діти могли б спробувати свої сили у різних предметах, але в новій для них формі. Переважно на олімпіадах чи конкурсах беруть участь одні і ті ж школярі чи відвідувачі позашкільних гуртків. Плюс більшість конкурсів регіональні, цей же мав досить широку географію» - ділиться Лідія.          

Конкурси Фонду отця Івана Луцького на отримання грантів на навчання в УКД проводяться для підтримки обдарованої молоді, створення умов для її творчого зростання, розвитку і реалізації здібностей талановитих учнів. 

Дякуємо за участь кожному та вітаємо переможців Конкурсу з англійської мови від Фонду отця Івана Луцького стали:  

1 місце - Михайло Гуменюк (Ліцей 1 Івано-Франківської міської ради)

2 місце - Анна Бондар (Ліцей №5 (м. Івано-Франківськ))

3 місце - Катерина Зав’ялець(Горішньошеровецький ОЗЗСО (Застанівськийрайон, Чернівецька область))

Призовий фонд конкурсу:

• кожен учасник стане власником цінних подарунків від організатора;

• 3 місце – частковий грант на навчання (оплата 30% вартості навчання в УКД) та грошовий приз – 500 грн та цінні подарунки від організатора;

• 2 місце – частковий грант на навчання (оплата 50% вартості навчання в УКД) та грошовий приз – 1000 грн та цінні подарунки від організатора та партнерів;

• 1 місце – грант на навчання (оплата 100%вартості навчання в УКД) та грошовий приз – 1 500 грн та цінні подарунки від організатора та партнерів.

 

Категорія
Дізнатися більше