SchoolHub зі спеціальності 053 Психологія
22 травня 2024 03:05
SchoolHub зі спеціальності 053 Психологія

Учора, 21 травня, з метою інтегративної комунікативної взаємодії спільно із студентами УКД відбувся SchoolHub зі спеціальності 053 Психологія, участь у якому, окрім абітурієнтів, узяли виконувачка обовʼязків завідувача кафедри психології та суспільствознавчих дисциплін імені академіка о. Івана Луцького Наталія Гуменюк та кандидат психологічних наук, член ГО «Асоціація практичних психологів» Олег Запухляк.

У рамках заходу Наталія Гуменюк провела майстер-клас з арттерапевтичного напряму психології. Вона зазначає: «Арттерапія дозволяє висловлювати свої думки та почуття через творчість. Це особливо корисно для клієнтів з аутизмом, мовленнєвими розладами чи внаслідок пережитого травматичного досвіду».

Спільна творчість психолога і клієнта може зміцнити довіру та взаєморозуміння. Арттерапевтичний інструментарій є потужним додатком до традиційних методів психологічної допомоги і надає практичним психологам можливість більш глибокого та всебічного підходу до лікування та підтримки клієнтів, сприяючи їхньому емоційному та психологічному зціленню.

Учасники заходу отримали сертифікати, що засвідчують участь у майстер-класі, та подарунки від УКД.

Категорія
Дізнатися більше