SchoolHub в Університеті Короля Данила
18 жовтня 2024 02:10
SchoolHub в Університеті Короля Данила

Проєкт освітньої обізнаності SchoolHub продовжує ознайомлювати учнів місцевих шкіл з можливостями вищої освіти в УКД та залучати їх до участі в пізнавальних майстер-класах.

У вівторок, 15 жовтня, для старшокласників Ліцею №17 майстер-клас провів проєктний менеджер кафедри іноземної філології та бізнес-комунікацій УКД Олександр Лада. Під час заходу він розповів про особливості викладацької діяльності, методи навчання та важливість професії вчителя в сучасному світі.

17 жовтня викладач кафедри права та публічного управління Ігор Огерук провів для учнів Ліцею №4, Ліцею №20 та Ліцею №21 імені Євгена Коновальця Івано-Франківської міської ради майстер-клас, присвячений основам правознавства. Присутні дізналися про особливості навчання за відповідними спеціальностями в УКД, йшлося також про кар’єру в правоохоронних органах.

Окрім презентацій спеціальностей, що представлені в Університеті Короля Данила, для старшокласників ліцеїв міста провели бесіду про булінг та методи боротьби з ним. Такий формат обрано з метою підвищення рівня обізнаності та зменшення випадків цькування серед молоді.

Категорія
Дізнатися більше