SchoolHub в УКД: висвітлення можливостей для молоді та обговорення важливих тем
19 вересня 2024 03:09
SchoolHub в УКД: висвітлення можливостей для молоді та обговорення важливих тем

На чергову зустріч профорієнтаційного проєкту «SchoolHub» 19 вересня до Університету Короля Данила завітали учні Ліцею імені Романа Шухевича.

Проректорка із соціальної та профорієнтаційної роботи Іванна Бабецька ознайомила майбутніх абітурієнтів зі спеціальностями, які пропонує університет, а також можливостями навчання та професійного розвитку, що чекають на майбутніх студентів.

Учні мали змогу поспілкуватися з доцентом кафедри права та публічного управління Олександром Загурським, який у рамках утілення проєкту для випускників навчальних закладів Івано-Франківської області «Булінг: протидія та попередження в закладах освіти» розповів про види булінгу, механізми захисту та необхідність звернень по допомогу.

Нагадуємо, що булінг – це систематичне цькування або насильство, яке може проявлятися як фізично, так і психологічно і спрямоване на приниження або ізоляцію окремої людини. Якщо ви стали свідком або жертвою булінгу, важливо не мовчати й негайно звертатися по допомогу до вчителів, батьків або спеціальних служб.

Категорія
Дізнатися більше