Проект для абітурієнтів та вчителів
08 лютого 2021 04:02
Проект для абітурієнтів та вчителів

Університет Короля Данила, в рамках співпраці з Департаментом освіти та науки Івано-Франківської міської ради, створив проєкт «Як обрати професію правильно?».

«В грудні наша команда провела тестовий проєкт з визначення професій для абітурієнтів та, паралельно, для батьків та їх вчителів. Проєкт реалізується в форматі онлайн тренінгів, які допомагають школярам обрати професію, а батькам та вчителям ознайомитись з інструментами дистанційного навчанням. Проєкт отримав шалений відклик учнів Івано-Франківська, тому ми вирішили зробити його для старшокласників області. Реєстрація триває, наразі нам надійшло вже понад 1000 заявок. Після закінчення цього етапу плануємо провести й всеукраїнський проєкт» - розповіла проректорка УКД з соціально-виховної роботи Іванна Бабецька

Проект для абітурієнтів та вчителів

Метою проєкту є виявлення та підтримка обдарованої учнівської молоді, створення умов для її творчого зростання, розвиток і реалізація здібностей талановитих учнів, надання їм допомоги у виборі професії, нетворкінг для формування нових проєктів.

 

Проєкт «Як обрати професію правильно?» складається також з блоку лекцій для вчителів та батьків під назвою «Сучасні засоби дистанційного навчання». Вони вивчають теми: «Віртуальне середовище» та його освітній потенціал; Система Moodle як варіант закритого освітнього простору; Інтернет-ресурси, які дозволяють урізноманітнити методи навчання. Інша частина проєкту - масштабний профорієнтаційний блок, що знайомить абітурієнтів зі спеціальностями, допомагає зрозуміти специфіку роботи та виявити внутрішні таланти.

Студенти УКД хочуть реформувати юридичну освіту в Україні!

Реєстрація на проєкт «Як обрати професію правильно?» ще триває за посиланням https://forms.gle/Z6aDm8XCkv3Lv6Wp7

Категорія
Дізнатися більше