Представлення проєкту «Булінг: протидія та попередження» для випускників шкіл Івано-Франківської області на SchoolHub
17 вересня 2024 04:09
Представлення проєкту «Булінг: протидія та попередження» для випускників шкіл Івано-Франківської області на SchoolHub

17 вересня відбувся SchoolHub для випускників закладів середньої освіти Івано-Франківська. Під час заходу учні Ліцею №18 Івано-Франківської міської ради мали можливість ознайомитися з освітніми програмами та спеціальностями, які пропонує університет. Для ліцеїстів провели екскурсію та розповіли про студентське життя в Університеті Короля Данила. Така взаємодія з випускниками, переконані в УКД, допоможе їм зробити усвідомлений вибір майбутнього фаху та закладу для здобуття вищої освіти.

У рамках заходу відбулася презентація нового освітнього проєкту «Булінг: протидія та попередження в закладах освіти». Програма спрямована на ознайомлення школярів із видами булінгу, методами комунікації та кроками, які потрібно зробити, якщо вони чи їхні однокласники стали жертвою цькування. Такі зустрічі триватимуть до грудня й охоплять усі навчальні заклади міста та області.

«Ідея проєкту виникла у звʼязку з істотним розповсюдженням булінгу в школах. Краще, на нашу думку, запобігти цькуванню, ніж уживати заходів тоді, коли воно вже виникло. Тому цей захід спрямований саме на протидію булінгу», – підкреслила проректорка із соціальної та профорієнтаційної роботи Іванна Бабецька.

Категорія
Дізнатися більше