Нова спеціальність в Університеті Короля Данила
28 березня 2024 01:03
Нова спеціальність в Університеті Короля Данила

Вищу та фахову передвищу освіту за спеціальністю 262 Правоохоронна діяльність відтепер можна здобути в Університеті Короля Данила та Фаховому коледжі УКД.

Днями в Університеті Короля Данила відбулось обговорення освітньої програми спеціальності в УКД та Фаховому коледжі УКД. Серед присутніх, окрім викладачів кафедри права та публічного управління, - начальник управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області полковник поліції Ігор Влашин, заступник начальника з організації діяльності територіального управління Служби судової охорони в Івано-Франківській області полковник Служби судової охорони Дмитро Таргонін, заступник начальника Державної установи «Івано-Франківська установа виконання покарань (№12)» із соціально-виховної та психологічної роботи підполковник внутрішньої служби Іван Гурик, заступник директора Івано-Франківської науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, завідувач відділу криміналістичних видів досліджень Валентина Лямпель.

Спеціальність Правоохоронна діяльність - це діяльність як спеціально уповноважених державних органів, так і окремих недержавних органів щодо забезпечення дотримання прав та свобод громадян, реалізації зазначених прав та свобод, а також забезпечення законності та правопорядку. Випускники спеціальності Правоохоронна діяльність можуть працювати на різних посадах в правоохоронних органах, зокрема в структурних підрозділах Національної поліції (у патрульній поліції, поліції охорони, оперативних підрозділах, підрозділах слідства і дізнання та інших), Служби судової охорони, Кримінальної виконавчої служби, у системі науково-дослідних експертно-криміналістичних центів МВС України. Крім цього, випускники можуть бути працевлаштовані в різноманітних приватних охоронних структурах, службах безпеки підприємств, установ та організацій.

Категорія
Дізнатися більше