Конкурси Фонду отця Івана Луцького тривають в Університеті Короля Данила!
13 квітня 2022 02:04
Конкурси Фонду отця Івана Луцького тривають в Університеті Короля Данила!

Конкурси Фонду отця Івана Луцького тривають в Університеті Короля Данила!

Цьогоріч, конкурс з історії України відбувся 12 квітня та проходив у два етапи. Перший етап передбачав підготовку есе на тему «Як я переосмислив історію після 24 лютого 2022 року». Другий етап - виконання у дистанційному форматі 50 тестових завдань.

Участь в конкурсі взяло 12 учнів.

«На жаль, усвідомлення важливості історії прийшло до українців тільки після віроломного нападу росії на Україну 24 лютого 2022 року. Після цього дня, кожен пережив страх, розпач, гордість, зрозумів, що є творцем історії своєї країни.

В національній традиції таких переломних і доленосних моментів було безліч. Кожне покоління українців боролося і розбудовувало Україну, а сучасна учнівська молодь, яка цікавиться історією, буде будувати успішну Україну в майбутньому. Для Університету Короля Данила, важливо всесторонньо сприяти учнівській молоді не тільки проявляти власні знання історії, а й надати можливість безкоштовно отримати якісну вищу освіту», - розповів проректор із забезпечення якості освіти та цифрової трансформації УКД Любомир Ілин.

? Перше місце в конкурсі зайняв Олег Павчак (Івано-Франківський фізико-технічний ліцей-інтернат Івано-Франківської обласної ради), який бере участь в конкурсі вже другий рік поспіль.

? Друге місце вибороли Володимир Бойчук (Івано-Франківський фізико-технічний ліцей-інтернат Івано-Франківської обласної ради) та Віталіна Семанишин (Ліцей ім. Миколи Сабата).

? Третє місце виборов Юрій Субичев (Івано-Франківський фізико-технічний ліцей-інтернат Івано-Франківської обласної ради).

Вітаємо переможців конкурсу, а інших учасників запрошуємо взяти участь в конкурсі у 2023 році, де одним із питань однозначна буде дата перемоги України у війні з росією.

Категорія
Дізнатися більше