Конкурс «Тематична листівка (графічна робота)» від фонду отця Івана Луцького
04 квітня 2021 02:04
Конкурс «Тематична листівка (графічна робота)» від фонду отця Івана Луцького

В Університеті Короля Данила пройшов конкурс «Тематична листівка (графічна робота)» від фонду отця Івана Луцького.

 Тематику графічної роботи було визначено безпосередньо під час проведення - листівка, що присвячена Великоднім святам. У конкурсі взяло участь 11 школярів з різних міст України.

 Мета конкурсу: виявлення та підтримка обдарованої учнівської молоді, створення умов для її творчого зростання, розвиток і реалізація здібностей талановитих учнів, а також надання їм допомоги у виборі професії.

 «Учасники працювали впродовж двох годин. Учасники виконували завдання, використовуючи туш, акварельні фарби, кольорові та графічні олівці. Ми побачили різноплановий підхід учасників до графічної роботи та були приємно здивовані їхнім нестандартним баченням», - коментує конкурс завідувачка кафедри дизайну УКД Наталія Гілязова. Переможці конкурсу:

І місце - Бадуля А. (Ніжинська гімназія 3) ІІ місце - Шкрумида С. (Ніжинська гімназія 3) ІІІ місце - Федорів І. (Ніжинська гімназія 3)

Призовий фонд конкурсу: - кожен учасник стане власником цінних подарунків від організатора та партнерів; - 3 місце – частковий грант на навчання (оплата 30% вартості навчання в УКД) та грошовий приз - 500 грн та цінні подарунки від організатора та партнерів; - 2 місце – частковий грант на навчання (оплата 50% вартості навчання в УКД) та грошовий приз - 1000 грн та цінні подарунки від організатора та партнерів; - 1 місце – грант на навчання (оплата 100% вартості навчання в УКД) та грошовий приз - 1 500 грн та цінні подарунки від організатора та партнерів.Конкурс «Тематична листівка (графічна робота)» від фонду отця Івана Луцького

Категорія
Дізнатися більше