Фонду отця Івана Луцького Конкурс з математики
24 березня 2021 01:03
Фонду отця Івана Луцького Конкурс з математики

19 березня Університет Короля Данила провів Конкурс з математики Фонду отця Івана Луцького для школярів 9-11 класів. На конкурс зареєструвався 61 учасник. Конкурс проходив в один тур.

Усі завдання, яких було п’ять, учасники використовували у письмовій формі. Розв'язки завдань школярі надсилали у просканованому вигляді або у форматі якісного фото на пошту контактних осіб.

А для забезпечення рівних умов, обов’язковою умовою участі в конкурсі була увімкнена вебкамера. «Нас вразила досить сильна підготовка та високий рівень знань учасників конкурсу.

У порівнянні з минулим роком змінився лише формат проведення і перевірки, але рівень учасників залишається стабільно високим», - коментує конкурс коментує конкурс викладач ІФФК коледжу С. Граната УКД Віктор Мосюрчак. .

Переможці конкурсу: 1 місце - Бондар Анна (Ліцей №5 Івано-Франківськ)

2 місце - Тисячний Владислав (Івано-Франківський фізико-технічний ліцей-інтернат Івано-Франківської обласної ради)

3 місце - Лучин Ірина (Івано-Франківський фізико-технічний ліцей-інтернат Івано-Франківської обласної ради)

 

Призовий фонд конкурсу:

• кожен учасник стане власником цінних подарунків від організатора;

• 3 місце – частковий грант на навчання (оплата 30% вартості навчання в УКД) та грошовий приз – 500 грн та цінні подарунки від організатора;

• 2 місце – частковий грант на навчання (оплата 50% вартості навчання в УКД) та грошовий приз – 1000 грн та цінні подарунки від організатора та партнерів;

• 1 місце – грант на навчання (оплата 100%вартості навчання в УКД) та грошовий приз – 1 500 грн та цінні подарунки від організатора та партнерів.

Категорія
Дізнатися більше