День відкритих дверей online
15 травня 2020 02:05
День відкритих дверей online

День відкритих дверей online відбувся! Попри усі хвилювання захід був максимально інтерактивним, змістовним та насиченим.

Завдячуємо цим нашим гостям: меру Івано-Франківська Руслану Марцінківу, який є нашим найзірковішим випускником, популярному блогеру Дмитру Варваруку, який зовсім скоро стане студентом УКД, багаторазовому переможцю шоу «Розсміши коміка» та нашому студенту Василю Копчук, суперфіналістці шоу «Голос країни», студентці коледжу УКД Карині Столабі!

«УКД — прогресивний та сучасний університет. Я вдячний рідному університету за якісну освіту та бажаю йому невпинного розвитку», - тепло відгукується про своє навчання в УКД Руслан Марцінків.

Вдячні кожному абітурієнту та їхнім батькам, які стали частиною дня відкритих дверей. Щасливі тим, настільки ви активні, цікаві та вмотивовані!

Сподіваємось ви отримали відповіді на безліч запитань, які хвилюють вступників та познайомились з УКД і його спеціальностями.

Детальну консультацію щодо вступу 2020, інформацію про терміни, умови, документи та інше ви можете отримати за телефонами 068 755 75 75 та 099 755 7575☝️? ��Також пишіть свої запитання нам у Facebook, Instagram, Telegram. Або ж звертайтесь за допомогою на сайт УКД -▶️https://cutt.ly/rtKoMPC, де відповідь вам залишать на електронну пошту або в зручний для вас спосіб.

Категорія
Дізнатися більше