В Університеті Короля Данила завершилася серія тренінгів для викладачів
18 жовтня 2024 04:10
В Університеті Короля Данила завершилася серія тренінгів для викладачів

Розвиток професійних навичок працівників є одним із ключових напрямків діяльності Університету Короля Данила. Особливу увагу в закладі приділяють також роботі з гарантами освітніх програм, які відповідають за якість освітнього процесу. Продовжуючи практику, започатковану минулого навчального року, 27 вересня розпочалася серія тренінгів для гарантів ОП, а в п’ятницю, 18 жовтня, підбито підсумки виконання практичних завдань із написання критеріїв самооцінювання.

В умовах оновлення Міністерством освіти і науки України «Положення про акредитацію освітніх програм» викладачі розв'язали низку практичних завдань, зокрема провели внутрішній аудит проблем, із якими стикаються гаранти освітніх програм.

Тренінги сприяли налагодженню командної роботи на кафедрах й ефективній співпраці в процесі реалізації освітніх програм.

«Розвиток культури якості в університеті є важливою умовою для забезпечення високого рівня організації освітнього процесу та підготовки конкурентоспроможних фахівців. Наша мета полягає в постійному вдосконаленні змісту освітніх програм, підвищенні кваліфікації викладачів і покращенні освітнього середовища, що мотивує студентів до активного навчання та наукової діяльності. Успішна акредитація освітніх програм підтверджує, що вся команда УКД - на правильному шляху», - зазначив проректор із забезпечення якості освіти та цифрової трансформації Любомир Ілин.

Дізнатися більше