Школа педагогічної майстерності в УКД
21 жовтня 2024 07:10
Школа педагогічної майстерності в УКД

У Школі педагогічної майстерності Університету Короля Данила відбувся тренінг для викладачів, присвячений особливостям публікації в міжнародних виданнях, що індексуються в наукометричних базах Scopus та Web of Science, який провів Віталій Надурак – доктор філософських наук, професор кафедри психології та суспільствознавчих дисциплін імені академіка УАН І. Луцького.

Під час тренінгу учасники дізналися про ключові аспекти підготовки наукових публікацій для міжнародних платформ. Професор поділився власним досвідом у написанні та публікації наукових статей на міжнародних ресурсах, надавши практичні поради та рекомендації для колег. Він розповів про вимоги до форматування, структури та стилю написання наукових статей, також говорив про вибір релевантних журналів та ресурсів для публікації.

Організатором проведення Школи педагогічної майстерності є проректор із наукової роботи Університету Короля Данила Олександр Острогляд, який активно підтримує ініціативи, спрямовані на розвиток викладачів та підвищення їхньої професійної майстерності.

Школа покликана допомогти викладачам оволодіти новими методиками викладання, удосконалити комунікативні та наукові здібності, а також адаптуватися до сучасних викликів в освітній сфері.

Дізнатися більше