Зустріч випускників УКД
16 жовтня 2023 02:10
Зустріч випускників УКД

ІТівці, творці, дизайнери, успішні правники та фінансисти, управлінці, викладачі, науковці, архітектори та будівельники на зустрічі випускників в Університеті Короля Данила.

Учасники зустрічі ділилися смішними та щемливими історіями зі свого студентства, спілкувалися з викладачами та керівництвом, ностальгували. 

Йшлося також про співпрацю університету зі своїми випускниками - у рамках заходу презентовано Асоціацію випускників УКД.

Під час дійства відбувся також аукціон з лотами, наданими 102 окремою бригадою територіальної оборони імені Дмитра Вітовського та 123 окремою бригадою територіальної оборони. Виручені під час аукціону кошти передали у БФ «З покликом у серці».

Розважав гостей Ivan Navi. 

«Ми пишаємося кожним із вас. Ваші досягнення та здобутки для університету надзвичайно цінні. Особливо приємно бачити сьогодні з-поміж присутніх перший випуск університету, - відзначив у вітальному слові ректор УКД Мирослав Луцький і додав: - Сьогодні ви бачите, як росте і змінюється університет, проте пам’ятайте, за будь-яких обставин ми раді бачити вас у стінах альма-матер».

Дізнатися більше