Студенти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг на практиці відпрацювали кулінарні навички.
Під час практичних занять студенти II курсу Університету Короля Данила разом зі старшою викладачкою Оксаною Мальованою вивчали технологію приготування страв з різних тем, зокрема «Сніданки з яєць» (оволоділи технікою приготування класичних і креативних яєчних сніданків: омлети, яйця пашот, скрембл та інші варіації), «Страви з птиці та субпродуктів» (освоїли технологію обробки, приготування, подачі страв із курки, качки, індички, а також субпродуктів, створюючи смачні й вишукані гастрономічні шедеври).
Навчання поєднує теорію і практику, що дозволяє майбутнім фахівцям готельно-ресторанної справи здобути важливі професійні навички!