Студентка УКД - учасниця Міжнародного молодіжного політичного фестивалю в Берліні
02 листопада 2023 10:11
Студентка УКД - учасниця Міжнародного молодіжного політичного фестивалю в Берліні

Активні студенти й старшокласники з України, Польщі та Німеччини взяли участь у п’ятиденному воркшопі  «European democratic action week».

Мета такого заходу - зустріч німецьких партнерів із представниками інших  делегацій задля того, щоб обговорити значення цінностей об’єднаної Європи, зокрема познайомитися з особливостями культур, менталітетом та мовами інших народів. Особливістю цьогорічного фестивалю стало те, що учасники мали можливість особисто поспілкуватися з мером Берліна.

Вероніка Диндин Студентка ІІ курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» Вероніка Диндин також узяла участь у фестивалі.

«Щоб бути на заходах, мені потрібно було найперше вдосконалити англійську до рівня В1 та навчитися швидко адаптуватися до планів і графіку роботи фестивалю, оскільки під час воркшопу нас часто розділяли та групували команди так, аби в певній групі було якомога менше людей з одної країни. Крім того, ми готували виступи-презентації своїх країн, тому я горда, що мала змогу представити Україну», -  ділиться студентка.

Дізнатися більше