Студент Університету Короля Данила став бронзовим призером чемпіонату України з кікбоксингу
03 травня 2023 03:05
Студент Університету Короля Данила став бронзовим призером чемпіонату України з кікбоксингу

Студент Університету Короля Данила став бронзовим призером чемпіонату України з кікбоксингу.
 
Змагання відбувалися упродовж 27-30 квітня у Броварах. Під час чемпіонату збірна команда Івано-Франківської області посіла дев’яте загальне командне місце з-поміж 20 областей України.
 
Назар Тарасевич виборов третє місце серед дорослих у категорії К-1 (57 кг).
 
Варто зазначити, що для Назара це вже не перша перемога, адже спортсмен є багаторазовим учасником різних змагань та чемпіонатів. Зокрема, він посідав 3 місце на чемпіонаті України з тайського боксу, 2 місце на чемпіонаті України зі змішаних єдиноборств ММА 2021, 1 місце на кубку Івано-Франківська з тайського боксу, 1 місце на чемпіонаті Івано-Франківської області з тайського боксу 2023, 1 місце на відкритому чемпіонаті Житомирської області з тайського боксу 2023, 1 місце на кубку західної України зі змішаних єдиноборств ММА 2019 та 2022 років, 1 місце на кубку України з фрі-файту у 2021 році.
 
«На сьогодні основний вид спорту, яким займаюся, — це тайський бокс, проте я завжди використовував можливість виступати на будь-яких змаганнях з будь-якого виду єдиноборств, адже там можу проявити себе та отримати необхідний бойовий досвід. Зараз же моя мета - стати професійним бійцем ММА, саме цьому я приділяю вдосталь часу та наполегливо працюю, аби досягнути поставленої цілі», - ділиться спортсмен.
 
До слова, з 25 до 28 травня студент планує представляти Університет Короля Данила на чемпіонаті України з кікбоксингу серед студентів в місті Бровари.

Дізнатися більше