Зустріч студентської ради Університету Короля Данила із представниками міської влади
17 грудня 2021 10:12
зображення новини

16 грудня відбулась робоча зустріч Департаменту міжнародних відносин та зв'язків з громадськістю студентської ради Університету Короля Данила із Ігором Попадюком - директором Департаменту інвестиційної політики проєктів, міжнародних зв'язків, туризму та промоцій міста, Олександром Зрайко - заступником директора Департаменту, Гугіль Наталією - начальницею відділу туризму та промоцій міста та Лідиховською Галиною - начальницею відділу міжнародних зв'язків та протоколу.

Тема обговорення - план роботи Департаменту міжнародних відносин та зв'язків з громадськістю студентської ради УКД на 2022 рік.

Метою зустрічі стала співпраця команди УКД та представників міської влади задля популяризації туризму, залучення студентів до міжнародних проєктів Івано-Франківська.

Голова департаменту міжнародних відносин та зв'язків з громадськістю Безтільний Владислав виступив з рядом пропозицій та цікавих заходів.

«Органи студентського самоврядування УКД плідно співпрацюють із державними органами влади, фондами, комерційними структурами, донорськими структурами, органами студентського самоврядування інших навчальних закладів та молодіжними організаціями. Це хороший шанс для молоді реалізувати себе, обмінятися досвідом, набути практичних знань, можливість бути активним учасником позитивних змін, які відбуваються в Івано-Франківську. Сьогоднішня зустріч з обговорення плану роботи студенськоі ради на 2022 рік є кроком влади до ще більшої відкритості та прозорості перед громадою та студенством. Презентовані ідеї та концепції отримали схвальні відгуки від учасників зустрічі, тож нині розпочато активну підготовку до реалізації плану на 2022 рік» - зазначила проректор з соціально-виховної роботи Іванна Бабецька.

Щиро раді такій співпраці та впевнені, що ідеї які були озвучені дадуть поштовх для реалізації нових масштабних проєктів в місті та області.

Дізнатися більше