Зустріч ректора зі студентською радою УКД
16 червня 2020 09:06
Зустріч ректора зі студентською радою УКД

15 червня відбулась зустріч Ректора УКД зі студентською радою Університету. Діалог відбувся в онлайн форматі. «Освіта є якісною, коли вона є студентоцентричною. Тобто, коли ми враховуємо усі бажання нашого основного стейкхолдера – студента », - такими словами розпочав зустріч ректор Університету Короля Данила Віталій Хромець.

Студенти та керівництво обговорили започаткування Центру внутрішнього моніторингу освіти під керівництвом проректора з методичної роботи УКД Любомира Ілина. Центр проводитиме контроль якості освіти, умов навчання, матеріально-технічної бази та компетентності викладачів.

А під керівництвом проректора з соціально-виховної роботи Іванни Бабецької проводитиметься анкетування студентів УКД. Ректор також анонсував швидкий вихід застосунку Університету Короля Данила, бета-версію якого тестуватимуть студенти. В ході зустрічі студенти поділились своїми враженнями від дистанційного навчання та акцентували на своєму бажанні оновленого студентського простору УКД, який повинен з’явитись вже у вересні 2020 року.

Віталій Леонідович прагне постійної та прозорої комунікації зі студентами УКД. Тому такі зустрічі стануть регулярними. Також вже зараз на сайті університету є функція «Написати ректору», де в анонімній формі можна висловити усі свої зауваження та побажання.

Дізнатися більше