Студентські пропозиції щодо вдосконалення спеціальності «Філологія»
11 квітня 2021 09:04
Студентські пропозиції щодо вдосконалення спеціальності «Філологія»

Студентські пропозиції щодо вдосконалення спеціальності «Філологія»

Студенти спеціальності «Філологія (англійська мова - переклад)», в рамках проєкту з вдосконалення роботи напрямків університету, запропонували надзвичайно креативні ідеї для покращення свого освітнього процесу.

Ідеї:

  • розвиток перекладацького бюро
  • цікаві мотиваційні зустрічі
  • speaking club
  • гурток ораторської майстерності
  • вміння працювати з CAT Tools
  • курси для підготовки IELTS, TOEFL
  • співпраця з університетами англомовних країн

Молодь також хотіла б отримувати інформацію від провідних спеціалістів напрямку: Юрія Андруховича, Віктора Морозова, Анни Величко, Олекси Негребецького та багато інших успішних особистостей.

Наші студенти поділились своїми думками щодо проєкту:

«Наш проєкт акцентований на зустрічах, бо покращити розмовну англійську хоче кожен. Думаю завдяки цим ідеям у нас буде більше можливостей для розвитку. Так ми отримаємо більше практики та відкриємо нові горизонти», - розповідає студентка 1-го курсу Університету Людмила Козловська.

«Дуже тішить, що в Університеті Короля Данила ми маємо можливість висловлювати свою думку щодо розвитку спеціальності «Філологія». Для нас важливо спільно з університетом створювати нове. Віримо, що спільними зусиллями можемо відкривати горизонти та реалізувати себе у різних сферах діяльності», - доповнює студентка 2-го курсу Богдана Пасічняк.

«Я надзвичайно щаслива, що наш університет завжди готовий розвиватися. Дуже задоволена, що ми мали змогу обговорити з викладачами, що ще нового і цікавого можна зробити для нашого університету і для студентів. Адже, студентські роки найкращі й вчитися набагато цікавіше, коли викладачі дослухаються думки студентів», - поділилась враженнями щодо удосконалення своєї спеціальності студентка 2 курсу Іванишин Катерина.

Дізнатися більше